Aliagaspor FK, Antalya'da Kampa Giriyor

Aliagaspor FK, Antalya

Türkiye Futbol Federasyonu'nun, Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi'nin (BAL) baslama takvimini 17 Nisan olarak açiklamasinin ardindan hazirliklarini daha da yogunlastiran Aliagaspor FK, Antalya'da 11 günlük kampa giriyor

BAL’da sampiyonlugun en iddiali takimlarindan biri olarak Lig öncesi hazirliklarini Teknik Sorumlu Hakan Sapçi yönetiminde hiç ara vermeden sürdüren Izmir’in güçlü temsilcisi Aliagaspor FK, pandemi nedeniyle liglerin ertelenmesi sürecinde de çalismalarina devam etti. Ara transfer döneminde geçtigimiz günlerde 9 futbolcuyu da renklerine baglayan sari siyahli ekip toplam 26 oyuncusu ve teknik kadrosu ile beraber Antalya’da hazirliklarina devam edecek. Sari siyahli ekip 11 günlük kamp süresince önemli takimlarla dört hazirlik maçi yapacak, teknik ve fiziki antrenmanlarina devam edecek.

ALIAGASPOR FK TEKNIK SORUMLUSU HAKAN SAPÇI: “TAKIM OLARAK ÇOK IYI DURUMDAYIZ. DAHA DA IYI OLMAK IÇIN ÇALISIYORUZ”

Liglerin baslama tarihinin açiklanmasiyla beraber takim olarak heyecanlarinin ve isteklerinin arttigini belirten Aliagaspor FK Teknik Sorumlusu Hakan Sapçi, “Bugün 11 günlük kamp için Antalya’ya gidiyoruz. Sezon hazirliklarimizi hiç aksatmadan sürdürdük. Kamp süresince Aydin Yildiz spor, Ünye1957 Spor, Demre Belediyespor ve Ordu Spor ile birlikte toplam 4 hazirlik maçi yapacagiz. Bütün teknik ekibimiz ve eksiksiz kadromuz ile 17 Nisan’da lige en hazir halimizle baslamak için çalisiyoruz.  Kamp dönüsünde müsabaka fikstürlerinin açiklanmasina göre Aliaga’da 1 ya da 2 hazirlik maçi daha yapacagiz. Bütün bu süreç boyunca bizlere desteklerini hiç esirgemeyen Aliaga Belediye Baskanimiz Serkan Acar’a ve Kulüp Baskanimiz Kamil Önal’a çok tesekkür ediyorum.” dedi.