ALIAGASPOR FK AYDIN DEPLASMANINA HAZIRLANIYOR

ALIAGASPOR FK AYDIN DEPLASMANINA HAZIRLANIYOR

Gündem 28.12.2020 06:06:50 0
ALIAGASPOR FK AYDIN DEPLASMANINA HAZIRLANIYOR

Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi’nde (BAL) oynadigi son karsilasmada sahasinda Manisa Sanayi Sporu 4 golle geçen Aliagaspor FK, ligin 11.haftasinda Aydin Yildizspora konuk olacak. Karsilasma 1 Aralik 2019 Pazar günü Adnan Menderes Stadinda oynanacak. Saat 14.00’te baslayacak olan karsilasmayi Sakarya Bölgesel Hakemlerinden Yunus Aytekin Atabek yönetecek.  

Ligde bes galibiyet, üç beraberlik ve iki maglubiyet alan Aliagaspor FK, 18 puanla altinci sirada yer aliyor. Alti galibiyet, iki beraberlik ve iki maglubiyeti bulunan Aydin Yildizspor ise 20 puanla üçüncü sirada bulunuyor. Sari siyahlilar, Aliaga Belediyesi Degirmendere Futbol Tesisleri’nde yaptigi antrenmanla hazirliklarini sürdürdü. Teknik Sorumlu Mustafa Bahadir yönetiminde yapilan antrenman taktik agirlikli gerçeklestirildi. Manisa Sanayi Spor maçinda cezasini tamamlayan Bahadir, Aydin deplasmaninda takiminin basinda sahaya çikabilecek.

Manisa Sanayi Spor karsilasmasinda iyi bir oyun ile güzel bir skor elde ettiklerini belirten takimin basarili stoperi Alican Özaltun, “Bu zamana kadar sanssizliklar yasadik ama iyi oynadigimiz zaman kazanacagimizi biliyoruz. Aydin deplasmanindan da üç puanla ayrilmak ve bundan sonraki süreçte iyi bir ivme yakalamak istiyoruz. Ligin sonuna kadar elimizden gelenin en iyisini yapacagiz” dedi.

Gönen ve Bergama maçlarinda yasanan maglubiyetlerin ardindan gereken patlamayi Manisa Sanayi Spor karsisinda yaptiklarini ifade eden golcü oyuncu Necati Önal, “Devre sonuna kadar kalan tüm maçlardan galibiyetle ayrilmak, lider ile puan farkini eritmek istiyoruz” dedi. 

Alinan son galibiyetin ardindan takim olarak iyi bir hava yakaladiklarinin altini çizen basarili kaleci Sahin Bayram, “Galibiyetlerin devaminin gelecegine inaniyorum. Daha önceki karsilasmalarda yaptigimiz hatalardan dersimizi aldik. Bu yolun sonunda sampiyonluk yasayacagimiza inaniyoruz” dedi.

BAL 8.GRUP 11.HAFTA MAÇ PROGRAMI

BAL 8.grup 11.hafta maçlarinin tamami 1 Aralik 2019 Pazar günü saat 14.00’te oynanacak.

Bergama Belediyespor -  Ayvalikgücü Belediyespor

Bornova Yesilova Spor - Sökespor

Aydin Yildizspor - Aliagaspor FK

Sandiklispor - Yunus Emre Belediye Spor

Gönen Belediyespor - Bölmespor

Manisa Sanayi Spor - Bolvadin Belediye Spor

Salihli Belediye Spor - Bigadiç Belediye Spor


Pazar 27.5 ° / 16.7 °
Pazartesi 27.7 ° / 15.4 °
Salı 27.4 ° / 16.6 °