Tarih: 16.06.2021 10:55

Aliagaspor FK, Çigli Belediyesporu Konuk Edecek

Facebook Twitter Linked-in

Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi’nin (BAL) sampiyonluktaki iddiali ekiplerinden Aliagaspor FK, 2.Bölge 2.Grupta Çigli Belediyespor’u konuk edecek. 16 Haziran 2021 Çarsamba günü Aliaga Atatürk Stadyumu’nda oynanacak karsilasma saat 18.00’de baslayacak.

Grubun ilk maçinda Izmirspor’u deplasmanda 3-1 yenerek lige hizli bir baslangiç yapan Aliagaspor FK, Çigli Belediyespor karsilasmasina da galibiyet parolasiyla hazirlaniyor. Aliaga Atatürk Stadyumu’nda Teknik Sorumlu Hakan Sapçi yönetiminde son hazirliklarini yapan sari siyahlilarda hedef sahadan mutlak 3 puanla ayrilmak.

Gruptaki takimlarin ciddi rakipler oldugunu belirten Aliagaspor FK Teknik Sorumlusu Hakan Sapçi, “Çigli Belediyespor bizim gibi ilk maçini kazandi. Kendi sahamizda rakibimizi yenerek önemli bir avantaj elde etmek istiyoruz. Grubumuzu birinci bitirdikten sonra final maçlarini da kazanarak 3.Lige yükselmeyi hedefliyoruz. Bunun için takimimiz hazir” dedi.

Galibiyet için takima olan destegin çok önemli oldugunu ifade eden Sapçi, “Kulüp yönetiminden Belediye Baskani ve taraftarina kadar çok büyük destek görüyoruz. Bu açidan bakildiginda da takimimiz profesyonel ligleri hak ediyor. Profesyonel lig hedefi için var gücümüzle çalisiyoruz. Çigli Belediyespor maçini kazanmak adina sonuna kadar mücadele ederek sahadan galibiyetle ayrilacagiz” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —