Aliagaspor FK, Çigli Deplasmanina Hazirlaniyor

Sari Siyahlilarda Hedef Gruptan Lider Çikmak

Spor 26.06.2021 11:51:44 0
Aliagaspor FK, Çigli Deplasmanina Hazirlaniyor

Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 2.Bölge 2.Grupta tüm maçlarini kazanarak 9 puanla liderlik koltugunda bulunan Aliagaspor FK, son haftada deplasmanda karsilasacagi Çigli Belediyespor maçina hazirlaniyor. 27 Haziran 2021 Pazar günü Çigli Galip Öztürk Stadyumunda saat 18.00’de baslayacak karsilasmayi hakem Oguzhan Hamitoglu yönetecek.  

Tek maglubiyetini Aliaga ekibinden alan Çigli Belediyespor 6 puanla grupta ikinci sirada yer aliyor. Aliagaspor FK, grubu lider tamamlamasi halinde bir üst tura çikarak 3.Lig için mücadelesini sürdürecek.

ALIAGASPOR FK’DA KEYIFLER YERINDE

Sari siyahlilar teknik ve taktik çalismalarini Aliaga Atatürk Stadyumu’nda Teknik Sorumlu Hakan Sapçi yönetiminde gerçeklestiriyor. Karsilasmaya galibiyet parolasiyla hazirlanan teknik ekip ve futbolcular Çigli deplasmanindan puan ve puanlarla ayrilarak grubu mutlak lider tamamlamak istiyor. Yapilan son antrenmanda futbolcularin neseli olduklari gözlendi.


 


ALIAGASPOR FK TEKNIK SORUMLUSU HAKAN SAPÇI: “DEPLASMANA KAZANMAK IÇIN GIDECEGIZ”


Çigli deplasmanina avantajli gideceklerini belirten Aliagaspor FK Teknik Sorumlusu Hakan Sapçi, “Kendi sahamizda kazandigimiz 3-0’lik bir galibiyet var. Bunu fazla düsünmeden deplasmana kazanmak için gidecegiz. Takimima çok güveniyorum. Her maçi kazanabilecek güçteyiz. Lig sonunda da 3.Lige çikacagimiza inaniyorum” dedi.



Cumartesi 28.4 ° / 18.5 °
Pazar 27.5 ° / 16.7 °
Pazartesi 27.7 ° / 15.4 °