Tarih: 28.12.2020 06:06

ALIAGASPOR FK GÖNEN BELEDIYESPORU AGIRLAYACAK

Facebook Twitter Linked-in

Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi’nin (BAL) sekizinci haftasinda Balikesir temsilcisi Gönen Belediyesporu sahasinda agirlayacak olan Aliagaspor FK, hazirliklarini sürdürüyor. 10 Kasim 2019 Pazar günü Petkim Stadinda oynanacak karsilasma saat 14.00’te baslayacak. Karsilasma Aliagaspor FK’nin cezasi nedeniyle seyircisiz oynanacak.

Ligde 15 puanla 3. sirada yer alan ve liderin sadece dört puan gerisinde yer alan Aliagaspor FK, alacagi galibiyetle zirve takibi sürdürmek istiyor. Gönen Belediyespor ise 6 puanla 11.sirada yer aliyor. Sari siyahlilar hazirliklarini Teknik Sorumlu Mustafa Bahadir yönetiminde gerçeklestirdigi antrenmanla sürdürdü. Petkim Stadinda yapilan antrenman kuvvet ve taktik agirlikli gerçeklestirilirken futbolcularin hirsli ve neseli halleri teknik heyetin yüzünü güldürdü. 

ALIAGASPOR FK TEKNIK SORUMLUSU MUSTAFA BAHADIR: “RAKIPLERIMIZ BIZE KARSI AYRI BIR MOTIVASYONLA OYNUYOR”

Özellikle sakat ve hasta oyuncularin takima geri döndügünü belirten Aliagaspor FK Teknik Sorumlusu Mustafa Bahadir, “Daha önce de söyledigim gibi bu ligde her maç bizim için ayni zorlukta. Rakiplerimiz bize karsi ayri bir motivasyonla oynuyor. Hem psikolojik olarak hem de motivasyon olarak bunun üstesinden gelmeye çalisiyoruz. Maç içerisinde skor olarak öne geçtigimizde sahada eksik kalsak da maçin o sekilde bitirilmesi gerektigini futbolcularimiza anlattik. Sandiklispor karsilasmasinda 1-0 öne geçtik, birçok gol pozisyonu da yakaladik ve neticesinde skoru koruyarak üç puani hanemize yazdirdik. Önümüzdeki Gönen Belediyespor karsilasmasinda da eksiklerimiz olacak. Takim içerisindeki eksikliklerimizi devre arasinda gidermeye çalisacagiz. Bu süreçte devreyi en az kayipla tamamlamak istiyoruz. Ligin tepesinden uzaklasmamak istiyoruz. Dokuzuncu haftada Bergama Belediyespor ile karsilasacagiz. O maçta da puan ve puanlar alarak yolumuza devam etmek istiyoruz” dedi. 

BAL 8.GRUP 8.HAFTA MAÇ PROGRAMI

BAL 8.grup 8.hafta karsilasmalarin 9-10 Kasim tarihlerinde oynanacak. Maç programi ve saatleri ise söyle;

9 Kasim 2019 Cumartesi Saat: 15.00 / Yunus Emre Belediye Spor - Salihli Belediye Spor

10 Kasim 2019 Pazar Saat: 14.00 / Bigadiç Belediye Spor - Bergama Belediyespor

10 Kasim 2019 Pazar Saat: 14.00 / Aliagaspor FK - Gönen Belediyespor

10 Kasim 2019 Pazar Saat: 14.00 / Ayvalikgücü Belediyespor - Bornova Yesilova Spor

10 Kasim 2019 Pazar Saat: 14.00 / Aydin Yildizspor - Manisa Sanayi Spor

10 Kasim 2019 Pazar Saat: 14.00 / Bölmespor - Sökespor

10 Kasim 2019 Pazar Saat: 14.00 / Bolvadin Belediye Spor – Sandiklispor




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —