Aliagaspor FK, Hazirliklara Ara Vermiyor

Bölgesel Amatör Ligi'nin (BAL) baslatilmasi konusunda Türkiye Futbol Federasyonu'ndan (TFF) haber bekleyen Aliagaspor FK, Teknik Sorumlu Hakan Sapçi yönetiminde hazirliklarina ara vermeden devam ediyor.

Spor 29.01.2021 21:46:55 0
Aliagaspor FK, Hazirliklara Ara Vermiyor

BAL’da sampiyonlugu ardindan ise profesyonel ligleri hedefleyen Aliagaspor FK, Aliaga Atatürk Stadinda bir araya gelerek pas çalismasi ve yarim sahada taktik maçla günü tamamladi.

Çalismalara yaklasik 5 aydir devam ettiklerini belirten savunma oyuncusu Semih Durmus, “Bu konuda kendimizi avantajli görüyorum. Diger takimlar henüz toplanmamisken biz her gün antrenman yapiyoruz. Tahmin ediyorum ki maçlarimizin baslamasina 1 ay kaldi. Takim olarak kendimizi lige hazir olarak görüyorum” dedi.

Haftanin bes günü antrenman yaptiklarini ifade eden orta saha oyuncusu Enes Bakal, “Bazen sahada bazen de salonda çalisiyoruz. Teknik ekibimiz bizi çok iyi hazirliyor. Artik sadece ligin baslamasini bekliyoruz” dedi.

Lige hirsli bir sekilde hazirlandiklarinin altini çizen sol bek oyuncusu Zihni Aydin ise, “Futbolcular olarak üzerimize düsen görevi yerine getirerek Aliagaspor FK’yi profesyonel liglere tasiyacagiz” dedi.





Cumartesi 28.4 ° / 18.5 °
Pazar 27.5 ° / 16.7 °
Pazartesi 27.7 ° / 15.4 °