ALIAGASPOR FK IKINCI YARI HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRÜYOR

ALIAGASPOR FK IKINCI YARI HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRÜYOR

Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 9.Bölge 2.Grupta devreyi 21 puanla lider tamamlayan Aliaga'nin futboldaki temsilcisi Aliagaspor FK, kamp yaptigi Antalya'da ikinci yari hazirliklarini sürdürüyor.

Çalismalarini Teknik Sorumlu Hakan Sapçi yönetiminde gerçeklestiren sari siyahlilar, kamp süresince iki hazirlik maçi oynadi. Aliaga temsilcisi hazirlik karsilasmalarinda Anadolu Üniversitesini 7-1 maglup ederken Ünye Spor’u 2-0 ile geçti. Aliagaspor FK son hazirlik maçini 19 Ocak Çarsamba günü Sanliurfa Belediyespor ile oynadiktan sonra 20 Ocak Persembe günü Aliaga’ya dönecek.

ALIAGASPOR FK’DAN IKI TRANSFER

Ligin ilk yarisinda oynadigi 8 maçta sadece 1 maglubiyet alan Aliagaspor FK, rakip fileleri 29 kez havalandirarak 9.Bölgenin en golcü takimi oldu. Aldigi gollü galibiyetlerle taraftarini mutlu eden sari siyahlilar yaptigi iki transferle de kadrosunu güçlendirdi. Aliaga temsilcisi Niksar Belediye Spor’dan 27 yasindaki orta saha oyuncusu Muharrem Kaban ile Hendek Spor Kulübü’nden 27 yasindaki defans oyuncusu Hakki Helvaci’yi kadrosuna katti.


Ligin ikinci yarisina da iddiali bir sekilde hazirlanan Aliagaspor FK, Antalya dönüsü hazirliklarini Aliaga’da sürdürecek. Sari siyahlilar ikinci yarinin ilk maçinda deplasmanda 30 Ocak 2022 Pazar günü saat 14.00’te Sivasli Belediyespor ile karsilasacak.