Aliagaspor FK, Izmirspor Deplasmanina Hazirlaniyor

Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi'ne (BAL) 7-0'lik galibiyetle hizli bir baslangiç yapan Aliagaspor FK, hafta sonu grubun zorlu ekiplerinden Izmirspor ile oynayacagi karsilasmanin hazirliklarini sürdürüyor.

Spor 6.11.2021 10:17:11 0
Aliagaspor FK, Izmirspor Deplasmanina Hazirlaniyor

 7 Kasim 2021 Pazar günü saat 14:00'te Yesilyurt Sahasi’nda oynanacak maç için hazirliklarina devam eden Aliagaspor FK galibiyet için sahaya çikacak. 

Aliaga’nin futboldaki temsilcisi Aliagaspor FK, deplasman hazirliklarini Aliaga Atatürk Stadyumunda Teknik Sorumlu Hakan Sapçi yönetiminde yaptigi antrenmanla sürdürdü. Sari siyahlilar bir buçuk saat süren antrenmanda pas çalismasi ardindan yarim sahada taktik maç yapti. Ilk haftada alinan farkli galibiyetle taraftarini mutlu eden sari siyahlilar, Izmirspor deplasmanindan da 3 puanla dönerek 2’de 2 yapmayi hedefliyor.


 

ALIAGASPOR FK TEKNIK SORUMLUSU HAKAN SAPÇI: “ALIAGA’YA 3 PUAN ILE DÖNECEGIZ”

Hafta sonu final niteliginde bir karsilasma oynayacaklarini belirten Aliagaspor FK Teknik Sorumlusu Hakan Sapçi, “Izmirspor gruptaki iddiali takimlardan. Onlarinda üçüncü lig hedefi var. Bu nedenle erken final niteliginde bir maç olacak. Her maç zor fakat bu hafta çok daha zor olacak. Takimimiza güveniyoruz. Sahaya kazanmak için çikacagiz. Aliaga’ya 3 puan ile dönecegiz” dedi. 


Cumartesi 28.4 ° / 18.5 °
Pazar 27.5 ° / 16.7 °
Pazartesi 27.7 ° / 15.4 °