ALIAGASPOR FK SANDIKLISPOR DEPLASMANINA HAZIRLANIYOR

ALIAGASPOR FK SANDIKLISPOR DEPLASMANINA HAZIRLANIYOR

ALIAGASPOR FK SANDIKLISPOR DEPLASMANINA HAZIRLANIYOR

Bornova Yesilova Spora kendi sahasinda iki puan kaptiran Aliagaspor FK, Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi’nin (BAL) yedinci haftasinda evinde henüz galibiyeti bulunmayan Afyon temsilcisi Sandiklispora konuk olacak. 3 Kasim 2019 Pazar günü Sandikli ilçe stadinda oynanacak olan karsilasma saat 14.00’te baslayacak.   

Ligde kendi sahasinda oynadigi son karsilasmada sahasinda Bornova Yesilova Spor ile 1-1 berabere kalan Aliagaspor FK, 12 puanla besinci sirada yer aliyor. Sahasinda henüz galibiyetle tanisamayan Sandiklispor ise 8 puanla sekizinci sirada bulunuyor.

Lig yarisinda liderin dört puan gerisinde bulunan Izmir’in güçlü temsilcisi Aliagaspor FK, zorlu deplasman için hazirliklarini sürdürüyor. Petkim stadinda Teknik Sorumlu Mustafa Bahadir yönetiminde gerçeklestirilen antrenmana sakat futbolcular disinda tüm futbolcular eksiksiz katildi. Taktik agirlikli gerçeklesen antrenman yaklasik iki saat sürdü.

ALIAGASPOR FK TAKIM KAPTANI GÜRAY KULA: “HEDEFIMIZDEN HIÇBIR SEKILDE SAPMIS DEGILIZ”

Sandiklispor karsilasmasina çok iyi hazirlandiklarini belirten Aliagaspor FK Takim Kaptani Güray Kula, “Sandiklispor deplasmaninda hedefimiz sahadan üç puanla ayrilmak. Geçtigimiz maçlarda istemedigimiz puan kayiplari yasadik fakat hedefimizden hiçbir sekilde sapmis degiliz. Yasadigimiz puan kayiplariyla taraftarlarimizi ve yönetimimizi üzdügümüzün farkindayiz ancak bunlarin telafisi kendi elimizde. Bizim hedefimiz sampiyonluk” dedi.

MUZAFFER ÖZCANLI: “BU MAÇLA BIRLIKTE SERI GALIBIYETLERE BASLAMAK ISTIYORUZ”

Çok önemli bir deplasmana çikacaklarini ifade eden basarili hücum oyuncusu Muzaffer Özcanli, “Ligde her maç önemli ama bu maç bizim için çok daha önemli bir hale geldi. Bu maçla birlikte seri galibiyetlere baslamak istiyoruz. Üst üste çok sanssiz iki hafta geçirdik. Taraftarlarimiz kadar bizde çok üzgünüz. Sandiklispor deplasmaniyla beraber seri galibiyetler alarak ilk devreyi tamamlamak istiyoruz” dedi.

8.GRUP 7.HAFTA MAÇ PROGRAMI

BAL 8.grup 7.hafta maçlari 3 Kasim 2019 Pazar günü oynanacak. Maçlarin baslama saatleri 14.00.

Sökespor - Ayvalikgücü Belediyespor

Sandiklispor – Aliagaspor FK

Yunus Emre Belediye Spor - Bölmespor

Bornova Yesilova Spor - Bolvadin Belediye Spor

Gönen Belediyespor - Bigadiç Belediye Spor

Salihli Belediye Spor - Manisa Sanayi Spor

Bergama Belediyespor - Aydin Yildizspor