Tarih: 28.12.2020 06:06

ALIAGASPOR FK, SÖKESPOR DEPLASMANINA HAZIRLANIYOR

Facebook Twitter Linked-in

Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi’nin (BAL) 5.haftasinda deplasmanda Aydin temsilcisi Sökespora konuk olacak olan Aliagaspor FK, hazirliklarini sürdürüyor. 20 Ekim 2019 Pazar günü Söke Ilçe Stadyumunda oynanacak olan karsilasma saat 15.00’te baslayacak. Zorlu mücadeleyi Bursa bölgesinden Burak Akyel yönetecek.

Yunus Emre Belediyesporu maglup ederek puanini 10 çikartan ve liderle ayni puana sahip olan Aliagaspor FK, zorlu Sökespor deplasmanindan da üç puanla dönmenin hesaplarini yapiyor. Sökespor ise ligde 7 puanla 7.sirada yer aliyor. Sari siyahlilar karsilasmanin hazirliklarini Petkim Stadinda Teknik Sorumlu Mustafa Bahadir yönetiminde gerçeklestirdigi antrenmanla sürdürdü. Açma-germe hareketlerinin ardindan isinma kosulari ile baslayan antrenman çabukluk çalismasiyla devam etti. Yaklasik iki saat süren antrenman taktik maçla son buldu.

Takimin her geçen gün daha iyiye gittigini belirten takimin basarili kanat oyuncusu Burak Toker, “Her takim sezon basinda kötü bir performans sergileyebilir. Basari geldikçe takim olunuyor. Bu haftaki Sökespor deplasmanindan da üç puanla dönerek yolumuza devam etmek istiyoruz. Hedefimiz sampiyonluk” dedi.

Hafta sonu önemli bir deplasmana çikacaklarini ifade eden basarili defans oyuncusu Cemal Sener, “Suan takim olarak çok iyiyiz. Her maç bizim için çok önemli. Bu hafta da elimizden gelen her seyi yaparak üç puani alacagiz ve sezon sonu istedigimiz yerde olacagiz” dedi.

Sökespor karsilasmasina hafta basindan bu yana iyi hazirlandiklarini vurgulayan orta saha oyuncusu Osman Bugra Uysal, Aydin deplasmanindan üç puanla dönerek seriyi devam ettirmek istediklerini söyledi.

8.GRUP 5.HAFTA MAÇ PROGRAMI

BAL 8.Grupta Oynanacak Olan 5.Hafta maçlari 20 Ekim 2019 Pazar Günü Saat 15.00’te baslayacak. 8.Grup maç programi söyle;

Bölmespor - Ayvalikgücü Bld.Spor

Salihli Belediye Spor - Bergama Belediyespor

Sökespor – Aliagaspor FK

Yunus Emre Belediye Spor - Bolvadin Belediye Spor

Bornova Yesilova Spor - Bigadiç Belediye Spor

Gönen Belediyespor - Manisa Sanayi Spor

Sandiklispor - Aydin Yildizspor




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —