Aliagaspor FK'dan Transfer Atagi

Aliagaspor FK

Aliagaspor FK 9 Oyuncuyla Kadrosunu Güçlendirdi

Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi’nin (BAL) sampiyonluktaki iddiali ekiplerinden Aliagaspor FK, transfer döneminde takima kattigi 9 futbolcu için imza töreni düzenledi.  

Kulüp binasinda gerçeklestirilen törende Muglaspor’dan orta saha oyuncusu Zeki Sinanoglu, Kahramanmarasspor’dan defans oyuncusu Bayram Çetin, TKI Tavsanli Linyitspor’dan orta saha oyuncusu Özkan Yilmaz, Belediye Kütahyaspor’dan forvet oyuncusu Mehmet Çagri Alpaslan, Fatsaspor’dan sol bek oyuncusu Zihni Aydin, Yenisehir Belediye Spor’dan forvet oyuncusu Serdar Vefa Yesil, Isparta 32 Spor’dan kaleci Ali Yasin Demir, Çaykur Rize Spor’dan kaleci Mert Kuleli ve Saruhanli Belediye Spor’dan forvet oyuncusu Batuhan Dogrukiran kendilerini sari siyahlilara baglayan sözlesmelere imza attilar. 

Büyük hedefleri olan bir takima geldigini belirten Zeki Sinanoglu, “Geçmis yillarda da Aliagaspor FK adini sikça duyuyordum. Buraya geldigim için çok mutluyum. Burada profesyonel takimlardakinden çok daha iyi imkanlar var. Bu sene tek hedefimiz sampiyonluk” dedi. 

Transferinden dolayi mutluluk duydugunu ifade eden Mehmet Çagri Alpaslan, Aliagaspor FK’yi bu yil layik oldugu profesyonel lige çikarmak için büyük bir mücadele vereceklerini söyledi.  

Imkânlari çok iyi bir kulübe geldigini söyleyen Serdar Vefa Yesil, “Aliagaspor FK’nin çok büyük hedefleri var. Bu hedeflerin bir parçasi olmak beni çok mutlu etti. Bizlere bu imkanlari saglayan herkese çok tesekkür ediyorum. Sampiyonluk için elimizden gelen her seyi yapacagiz” dedi. 

ALIAGASPOR FK SPORTIF DIREKTÖRÜ BURAK AKYILDIZ: “SEZON SONUNDA 3.LIGE ÇIKMAK ISTIYORUZ”

Aliagaspor FK Sportif Direktörü Burak Akyildiz ise imza töreni sonrasi yaptigi açiklamada sunlari söyledi: “Hakan Sapçi hocamizin takviye istedigi mevkiler için 9 futbolcuyu takima kattik. Yeni gelen arkadaslarimizin takimimiza büyük katkilar saglayacagina inaniyorum. Önemli sakatliklar olmadigi müddetçe transferi sonlandirdik. 23 Mart Sali günü Antalya Belek’te sezon öncesi son hazirliklar için kampa girecegiz. 12 gün sürecek kampta 4 takimla hazirlik maçi oynayacagiz. Lige iyi bir sekilde baslayarak sezon sonunda 3.Lige çikmak istiyoruz” dedi”