ALIAGA'YA ALTIN MADALYA

Aliaga Belediyesi Spor Okullari bünyesinde faaliyet gösteren güres kurslari gelecegin güresçilerini yetistiriyor. Menemen'de düzenlenen okullar arasi güres müsabakalarina Aliaga Belediyesi Demirspor adina katilan güresçiler Aliaga'ya 4 gümüs, 1 a

Yerel 18.02.2022 10:41:17 0
ALIAGA

Izmir Il Milli Egitim Müdürlügü ile Gençlik ve Spor Il Müdürlügü is birliginde Menemen’de düzenlenen okullar arasi güres müsabakalarina katilan Aliagali genç güresçiler, elde ettikleri basarilar ile Aliaga’ya 4 gümüs, 1 altin madalya ile döndüler.

Aliaga Belediyesi Spor Okullari bünyesinde faaliyet gösteren güres kurslari gelecegin güresçilerini yetistiriyor. Güres kurslarinda çalismalarini sürdüren farkli yas kategorilerindeki kursiyer çocuklar, katildiklari müsabakalardan basari ile dönmeye devam ediyor.

22 Aralik 2021 ve 20 Ocak 2022 tarihlerinde Menemen’de düzenlenen okullar arasi güres müsabakalarina Aliaga Belediyesi Demirspor adina katilan güresçiler, kazandiklari basarilarla Aliaga’nin gururu oldular.


ALIAGA’YA 4 GÜMÜS, 1 ALTIN MADALYA

Gençler Kategorisinde 65 kiloda Ediz Kanat, 86 kiloda Mehmet Kaan Yalman Izmir ikincisi olarak gümüs madalya aldi. Yildizlar kategorisinde 41 kiloda Samet Sözen ile 52 kiloda Burak Turan Izmir ikincisi olarak gümüs madalyaya hak kazandi. Yildizlar kategorisinde 68 kiloda mücadele eden Hasancan Ersoy ise birincilik elde ederek altin madalyanin sahibi oldu.

Aliaga’ya madalyalar dönmenin gururunu yasadiklarini belirten Aliaga Belediyesi Güres Egitmeni Emin Kinabas, “Ögrencilerimizi verdikleri mücadele ve aldiklari basarilardan dolayi tebrik ediyorum. Çalismalarimiza ara vermeden, Rafi Can Bilgiç egitmenimizle birlikte nisan ayinda düzenlenecek olan grup müsabakalarina hazirlaniyoruz. Grup müsabakalarinda basarili olmamiz halinde Türkiye Sampiyonasi’na gitmeye hak kazanacagiz. Bizleri destekleyen ve her daim yanimizda olan Aliaga Belediye Baskanimiz Serkan Acar’a tesekkür ediyoruz” dedi.


Cumartesi 28.4 ° / 18.5 °
Pazar 27.5 ° / 16.7 °
Pazartesi 27.7 ° / 15.4 °