ALSANCAK ROTARY'DE YENI BASKAN MUSTAFA NAFIZ DELEN

Izmir Alsancak Rotary Kulübü'nde devir teslim töreni gerçeklesti. 2021-2022 Dönem Baskani Aysegül Kurtel bayragi 2022-2023 Dönem Baskani Mustafa Nafiz Delen'e devretti.

Kültür Sanat 13.07.2022 14:22:30 0
ALSANCAK ROTARY

Izmir Alsancak Rotary Kulübü’nde devir teslim töreni gerçeklesti. 2021-2022 Dönem Baskani Aysegül Kurtel bayragi 2022-2023 Dönem Baskani Mustafa Nafiz Delen’e devretti.

Uluslararasi Rotary 2440. Bölge Federasyonu kulüplerinden Izmir Alsancak Rotary Kulübü’nde bayrak devri gerçeklesti. Çesme Alaçati’da düzenlenen devir teslim törenine 45 yillik köklü bir geçmise sahip kulübün eski ve yeni üyeleri aileleriyle birlikte yogun katilim gösterdi. 

Törende konusan 2021-2022 Dönem Baskani Aysegül Kurtel, “Köklü geçmisiyle geleneklerinde hep sevgi, dostluk ve topluma hizmet olan Alsancak Rotary Kulübünde baskanlik yapmak onurunu ve ayricaligini yasamak benim için son derece keyifli bir deneyimdi. Bir yilda zamanin nasil geçtigini anlayamadim. Bu elbette ki degerli üyelerimizin son derece degerli maddi ve manevi katkilari, katilimlari ve yüreklendirmeleri ile mümkün oldu. Baskanlik dönemimi benim için keyifli bir sürece dönüstüren bütün bu degerli katkilari için kendilerine sükranlarimi sunuyorum. Sizin baskanlik döneminizin de son derece keyifli ve basarilarla dolu geçecegi muhakkak. Eminim sizin baskanliginizda da kulübümüz sevgi ve dostlugun hakim oldugu, çok degerli projelerin gerçeklestigi bir kulüp olma özelligini basariyla sürdürecektir. Her zaman yaninizdayiz, basari dileklerimle…” diye konustu.


Baskanlik görevini devralan Izmir Alsancak Rotary Kulübü 2022-2023 Dönem Baskani Mustafa Nafiz Delen ise, “Kulübümüzde yeni bir döneme basliyoruz. Her dönem oldugu gibi bu dönem de Alsancak Rotary Kulübü önemli projelerle döneme giriyor.  Kulübümüzde üyelerimiz ve yeni üye kazanimimizin olmasi bizim için çok önemli oldugu için, her zaman keyifle yaptigimiz Ocakbasi toplantilarimizi kaldigi yerden tekrar organize edecegiz. Ayrica belirli periyotlarda yapacagimiz çesitli geziler ve is yeri ziyaretleri ile de üyelerimiz arasindaki diyalogu artiracagimiza inaniyorum. Tabii ki bizim için bir sembol haline gelmis olan Ulusal Genç Solistler San yarismamizi ulusal ve uluslararasi katilimcilarimizla bu yil 15. kez yapacagiz. Toplum Birligi okulumuz olan Yeni Sasal Ilk Ögretim okulumuza bu sene çocuklarin tablet ve telefon gibi internet ulasimina açik olan cihazlardan her an ulasabilecegi dijital bir kütüphane kuracagiz. Geleneksel yeni yil kermesimizi düzenleyecegiz. Diger kulüpler ile planlanan ortak projelerimize katki saglayacagiz. Bütün bu projelerimiz ile üye memnuniyeti ve aidiyetini artirmanin yaninda Kulübümüzün genlerinde bulunan hizmet ilkesine bagli kalacagiz ve topluma fayda olusturacagiz. Geçmis Dönem Baskanim Sevgili Aysegül Kurtel’e bizlere çok güzel bir dönem yasattigi için bir kez daha tesekkür ediyor, Alsancak Rotary Kulübü üyeleri ve tüm degerli Rotaryenlere çok iyi bir dönem geçirmelerini diliyorum.” diye konustu.

Izmir Alsancak Rotary Kulübü devir teslim töreni, pasta kesiminin ardindan toplu fotograf çekimi ile sona erdi.


Cumartesi 28.4 ° / 18.5 °
Pazar 27.5 ° / 16.7 °
Pazartesi 27.7 ° / 15.4 °