Tarih: 23.09.2021 13:20

ALTAY MAÇI ÖNCESI BESIKTAS'DA 9 EKSIK

Facebook Twitter Linked-in

Besiktas Süper Lig'de Adana Demirspor ile oynadigi maçta sakatlanan Rachid Ghezzal ve Welinton Souza'nin adalelerinde gerilme ve ödem tespit edildi.

Siyah-beyazli kulüpten yapilan açiklamada, Adana Demirspor maçinda sol uyluk arka adalelerinde agri hisseden iki futbolcunun Acibadem Altunizade Hastanesi'nde kontrolden geçirildigi belirtilerek, söyle denildi:"Futbol Takimimizin Süper Lig'in 6. haftasinda Adana Demirspor ile oynadigi müsabaka sirasinda, sol uyluk arka adalesinde hissettigi agri nedeniyle oyuna devam edemeyen Rachid Ghezzal ile ayni müsabakanin ardindan sol uyluk arka adalesinde agri hisseden Welinton Souza'ya Acibadem Altunizade Hastanesi'nde MR görüntülemesi yapilmistir. Yapilan MR görüntülemeleri neticesinde; Rachid Ghezzal ile Welinton Souza'nin uyluk arka adalelerinde (biseps femoris) gerilme ve ödem tespit edilmistir. Futbolcularimizin tedavilerine saglik ekibimiz tarafindan baslanmistir."




 Bornova Aziz Kocaoglu Stadinda yarin saat 20:00 de oynanacak maça  Besiktas sakat ve cezali oyunculardan kaynakli 9 eksik oyuncu ile  Altay deplasmana gidecek.

BESIKTAS'TA EKSIK LISTESI

Domagoj Vida
Mehmet Topal
Necip Uysal
Kevin N'Koudou
Alex Teixeira
Rachid Ghezzal
Michy Batshuayi
Welinton
Valentin Rosier (Kirmizi Kart)




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —