Tarih: 24.03.2022 12:09

ALTO BORDROLAMA, ÖZLÜK ISLERI, IS HUKUKU VE SGK UYGULAMALARI EGITIMI DÜZENLEDI

Facebook Twitter Linked-in

Üyelerinin is hayatindaki basarilarina destek olmak amaciyla, ihtiyaç duyulan alanlarda  egitim hizmeti vererek, üyelerinin bilgi ve becerilerini gelistirmeyi amaçlayan Aliaga Ticaret Odasi, isletmelerde önemli bir yere sahip olan personel özlük isleri, çalisma hukuku, SGK uygulamalari, bordrolama ve yasal gereklilikler konusundaki egitimi yogun katilimla gerçeklestirdi.

Egitmen Kenan Acur tarafindan verilen egitimde, ‘Çalisma Dönemi Uygulamalari, Is Sözlesmelerinin Sona Erme Sekilleri, Personele Çalisma Belgesi Verilmesi, Is Hukuku ve Yasal Mevzuatlar, Ücretlendirme ve Bordrolama Uygulamalari, SGK Mevzuat ve Uygulamalari’ konularinda gerekli bilgiler, uygulamali olarak katilimcilara aktarildi.

Katilimcilardan Gül Kiliç Turan, Aliaga Ticaret Odasi’nin Bordrolama ve Özlük Isleri ile ilgili yapmis oldugu egitimin katilimcilar için çok faydali oldugunu ifade ederek, “Egitime katildigim için çok memnunum. Konu ile ilgili eksikliklerimizi giderirken is hayatimizda bize fayda saglayacak yeni bilgiler edindik. Bu egitimi düzenledikleri için Ticaret Odamiza çok tesekkür ederim. Ayrica egitmenimiz Kenan Acur’a da verimli bir sekilde bizlere kalici bilgiler aktardigi için tesekkürlerimi sunuyorum” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —