ALTO ÜYELERI ODA BELGERINI WEB SITESINDEN ÜCRETSIZ ALABILECEK

ALTO ÜYELERI ODA BELGERINI WEB SITESINDEN ÜCRETSIZ ALABILECEK

Aliaga Ticaret Odasi, gerek pandemi nedeniyle gerekse de ekonomideki gelismeleri göz önünde bulundurarak, üyelerini bu süreçte desteklemek amaciyla internet üzerinden sundugu oda belgelerini ''ücretsiz'' verecek.

Alinan karara göre ALTO üyeleri; Faaliyet Belgesi, Oda Kayit Belgesi ve Ortaklik Teyit elgesini oda web sitesi (https://alto.org.tr/) üzerinden ücretsiz temin edebilecek. 

Aliaga Ticaret Odasi'nin www.alto.org.tr adresi üzerinden Online Islemlere giris yapan ALTO üyeleri, 7/24 E-Belge Islemlerine tiklayarak istenilen bilgileri doldurup bahse konu e- belgelerini "ücretsiz" olarak alabilecek.

Konuya iliskin degerlendirmede bulunan ALTO Yönetim Kurulu Baskani Ömer Ertürk, gerek pandeminin gerekse de ekonomide yasanan olumsuz gelismelerin reel sektöre etkilerini yakindan takip ettiklerini belirterek, ''Geride biraktigimiz 2021 yilinda ALTO olarak Aliaga’ya ve üyelerimize katki saglamaya gayret ettik, sektörlerimize destek olacak birçok çalismaya imza attik. Ekonomide yasanan olumsuzluklar ve pandeminin yarattigi hasari göz önüne alarak; yaptigimiz çalismalarla bu zorlu günlerde üyelerimizin bir nebze de olsa yükünü hafifletmek için söz konusu belgeleri web sitemiz üzerinden alinmasi durumunda ücretsiz olarak verecegiz” dedi.


ALTO'nun dijitallesme yolunda son yillarda önemli adimlar atarak üyelerine sunduklari hizmetlerin büyük bölümünü elektronik ortama tasidiklarini vurgulayan Baskan Ertürk, pandemi ile birlikte dijitallesmenin hiz kazandigini belirtti. Ertürk, ''Içinden geçtigimiz bu zor süreçte ALTO olarak her zaman üyelerimizin yanindayiz. Oda olarak üyelerimizin ihtiyaç duyduklari belgelere 7/24 ve ücretsiz ulasabilmesini istedik. Böylece üyelerimiz, bu üç belgeyi odamiza gelmeden internet üzerinden hiçbir ücret ödemeden temin edebilecek. Üyelerimizin emnuniyetini artirmak amaciyla yürüttügümüz girisim ve çalismalarimizi sürdürmeye devam decegiz. Birlik ve beraberlik içinde, bu sürecin üstesinden gelecegiz'' diye konustu.