Tarih: 15.10.2021 11:09

ALTO, ÜYELERINE YÖNELIK RADISSON ALIAGA OTELI ILE INDIRIM PROTOKOLÜ IMZALADI

Facebook Twitter Linked-in

ALTO binasindaki protokol törenine Aliaga Ticaret Odasi Yönetim Kurulu Baskani Ömer Ertürk ile Radisson Aliaga Oteli Genel Müdürü Ertugrul Uzak katildi.

ALTO üyeleri ve misafirlerine yüzde 10 oraninda indirim

Imzalanan indirim protokolü kapsaminda, Oda üyeleri ve üyelerin misafirleri Radisson Aliaga Oteli’nin konaklama, yiyecek, SPA hizmetleri, hamam, sauna, masaj ile balo, toplanti ve çalisma salonlarinin kullanimindan yüzde 10 indirimli olarak faydalanabilecekler.

‘Üyelerimiz uluslararasi standartta konaklama hizmetini indirimli alacak’

Üyelerinin islerini gelistirmeleri için yaptiklari faaliyetlerin yani sira, sosyal ihtiyaçlarina dönük çalismalar da yapmaya özen gösterdiklerini ifade eden Aliaga Ticaret Odasi Yönetim Kurulu Baskani Ömer Ertürk, “Aliaga olarak sanayi ve ticaret sehri oldugumuz için üyelerimizin yurt içi ve yurt disindan istigal alanlari ile ilgili misafirleri gelmekte. Bu noktada gerek üyelerimizin gerek te üyelerimizin misafirlerinin Radisson Aliaga Oteli’nin sagladigi çesitli hizmetlerden indirimli olarak faydalanmalarina yönelik protokolü hayata geçirdik. Üyelerimiz ve misafirleri uluslararasi standartta konaklama hizmetini indirimli olarak alacaklar. Oda olarak üyelerimize yönelik yaptigimiz indirim anlasmalarinin yelpazesini genisletmeye devam edecegiz” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —