ALTO'DA IS KAZALARI VE IS KAZALARI SONRASI HUKUKI SÜREÇLER SEMINERI GERÇEKLESTIRILDI

ALTO

Aliaga Ticaret Odasi, ilçede tehlikeli ve çok tehlikeli is kollarinda pek çok firma olmasi sebebiyle Aliaga is dünyasini yakindan ilgilendiren is sagligi ve güvenligi alaninda ‘Is Kazalari ve Is Kazalari Sonrasi Hukuki Süreçler Semineri' gerçeklestird

Aliaga Ticaret Odasi ve Izmir Is Sagligi ve Güvenligi Profesyonelleri Dernegi is birliginde Aliaga Ticaret Odasi M. Ender Özer Seminer Salonu’nda gerçeklestirilecek bilgilendirme seminerine Aliaga Ticaret Odasi Yönetim Kurulu Baskani Ömer Ertürk, Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Y. Kemal Aygün ve is sagligi ve güvenligi uzmanlari katildi.

Seminerde Izmir Is Sagligi ve Güvenligi Profesyonelleri Dernegi Yönetim Kurulu Baskani Oktay Ergeç, is güvenligi uzmanlarinin görev ve sorumluluklari, Ege Is Sagligi ve Güvenligi Federasyonu Baskani Mahmut Çamli, is güvenligi uzmanlarinin çalisma hayatinda karsilastigi zorluklar, Avukat Fatih Uzun is kazalarinda isveren sorumlulugunun hukuksal degerlendirmesi ve Is Kazalari Is Güvenligi Bilirkisisi Erol Yigit ise is kazalarinda isverenlerin sorumluluklarina bilirkisi yaklasimi konularini detaylariyla katilimcilarla paylastilar.


Seminer sonunda alinmasi gereken tedbirler örnekler verilerek detaylandirilirken, katilimcilarin sorulari cevaplandirildi.