ALTO'DA 'STRES YÖNETIMI EGITIMI'

ALTO

Aliaga Ticaret Odasi, üyelerine yönelik gerçeklestirdigi farkindalik egitimlerini sürdürüyor. Aliaga Ticaret Odasi (ALTO), üyelerine yönelik ‘Stres Yönetimi Egitimi' düzenledi.

Aliaga Ticaret M. Ender Özer Seminer Salonu’nda düzenlenen egitimde, Elzem Akademi Egitmeni Teyfik Biyikli tarafindan is dünyasinda sikça karsilasilan stresli çalisma ortamlarinda uygulanmasi gereken metotlar, stresin sebepleri ve bu sebeplerle basa çikabilme yöntemleri hakkinda katilimcilara bilgiler verildi.

Is yasami ve sosyal hayatta verimliligi düsüren, fizyolojik ve psikolojik etkileri bulunan stresle basa çikmanin yollarinin da ele alindigi egitimde, Elzem Akademi Egitmeni Teyfik Biyikli, stres yönetiminin basariya giden yolda etkileri hakkinda açiklamalarda bulundu.

Eglenceli bir ortamda gerçeklesen egitimde insanlarin yarattiklari sorunlu durumlari kontrol altina alabilmek ve bu sirada yasanabilecek yikici duygularin etkilerini en aza indirebilmek için hayata bakis açilarinda farklilik yaratabilecek ve uygulanabilmesi mümkün olan teknikler karsilikli etkilesim yöntemi ile islendi.

EGITIM IÇERIKLERIMIZI ÇESITLENDIRIYORUZ

Egitimde katilimcilara hitap eden Aliaga Ticaret Odasi Yönetim Kurulu Baskani Ömer Ertürk, “Oda olarak kisisel gelisimden mesleki egitime kadar birçok alanda egitimler düzenleyerek üyelerimizin is süreçlerini ve ticaret hacimlerini gelistirmek, nitelikli ve belgeli is gücüne katki saglamak adina egitim içeriklerimizi çesitlendiriyoruz. Bugün de gerek is gerek günlük yasamimizda önemli bir yeri olan stres yönetiminin önemini kavradik. Katilimlariniz için hepinize tesekkür ederiz” dedi.

Egitimin sonunda ALTO Baskani Ömer Ertürk katilimcilara sertifikalarini verdi.