ALTO'DAN ÜYELERINE INGILIZCE EGITIM DESTEGI

Aliaga Ticaret Odasi (ALTO) ile Ingiliz Kültür Yabanci Dil Kursu arasinda, Oda üyeleri ve birinci derece yakinlarina indirim uygulanmasina iliskin protokol imzalandi.

Gündem 6.10.2021 16:38:50 0
ALTO

Aliaga Ticaret Odasi ve Ingiliz Kültür Yabanci Dil Kursu arasinda protokol imzalandi. Protokole göre, Aliaga Ticaret Odasi üyeleri ve birinci derece yakinlari, Ingiliz Kültür Yabanci Dil Kursu tarafindan verilen dil egitimlerinden indirimli olarak faydalanabilecek.



ALTO’da, Baskan Ömer Ertürk ile Aliaga Ingiliz Kültür Yabanci Dil Kursu Sube Müdürü Alper Geçgel arasinda imzalanan ve 2021 ve 2022 yili için geçerli olacak protokol kapsaminda yeni kayitlar için kurumun kendi uygulayacagi indirim oranlari üzerinden ilave indirimler uygulanacak.

Protokolün detaylari ise söyle: “7-11 yas yaz ve güz dönemi (156 saat) yüzde 10 indirim, 11-15 yas yaz ve güz dönemi (200 saat) yüzde 10 indirim, yetiskin (16 yas üstü, 300 saat) yüzde 10 indirim yapilacak.”

ALTO Yönetim Kurulu Baskani Ömer Ertürk, Oda olarak üyelerinin çesitli alanlardaki ihtiyaçlarini karsilamalarinda destek olmak için protokoller imzaladiklarini söyledi.

Iletisimin en üst seviyede kullanildigi günümüzde dünyadaki gelismeleri takip edebilmek adina en azindan evrensel bir dil olan Ingilizceyi, hatta yaninda imkan varsa diger yabanci dilleri ögrenmenin önemine deginen Baskan Ertürk, “Bu düsünceyle Ingiliz Kültür Yabanci Dil Kursu ile egitim is birligi protokolü imzalamis bulunuyoruz. Öncelikle bu isbirliginin iki kurum ve protokolden faydalanacak üyelerimize hayirli olmasini temenni ediyorum” dedi.


Cumartesi 28.4 ° / 18.5 °
Pazar 27.5 ° / 16.7 °
Pazartesi 27.7 ° / 15.4 °