Tarih: 10.03.2022 11:16

ALTO'NUN MESLEKI EGITIM VE MYK BELGESI FIRSATI DEVAM EDIYOR

Facebook Twitter Linked-in

Is dünyasinin ihityaci olan nitelikli isçi ihtiyacini  karsilamak için ALTO ve Aliaga Habas Hamdi Basaran Mesleki ve Teknik Lisesi ortakligiyla hayata geçirilen proje vatandaslardan gördügü ilgi dolayisi ile devam ediyor. 

Proje Aliaga’da makine bakim alaninda ücretsiz egitim verilerek nitelikli insan gücünün yetistirilmesini saglarken; ilgili alani meslek edinmek isteyen issiz kisilere herhangi bir ücret ödemeden, çalisanlara ise devlet tesvikinden faydalandirarak mesleki yeterlilik belgesini edinmeleri avantajini da kapsiyor.

Ilkokul, ortaokul, lise ve üniversite mezunu olan kisilerin basvurabilecegi ve egitim süresi günde 8 saat olmak üzere 5 gün boyunca toplam 40 saat egitim alan vatandaslar egitim süreci sonrasinda  makine bakim alaninda mesleki yeterlilik sinavina girerek sinavda basarili olmalari halinde belgeyi almaya hak kazanacaklar.


Vatandaslardan gelen yogun ilgi dolayisiyla devam edilmesine karar verilen projeye katilmak isteyen kisilerin  basvuru yapmak için  Aliaga Ticaret Odasi'na basvurmalari gerekiyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —