AMATÖRE DESTEK GELECEGE YATIRIMDIR

AK Partili Hamza Dag'in amatör kulüplere yapilan destegi açiklamasi sonrasinda IZVAK Baskan Adayi Emre Sarigedik, "Amatöre destek, gelecege yatirimdir." ifadeleriyle Dag'a tesekkür etti.

Spor 10.02.2021 17:20:33 0
AMATÖRE DESTEK GELECEGE YATIRIMDIR

IZVAK Dinamik Grup Baskan Adayi Emre Sarigedik, Izmir'deki amatör kulüplere yönelik olarak AK Parti Genel Baskan Yardimcisi ve Izmir Milletvekili Hamza Dag'in 2 milyon 370 bin TL'lik nakit destegi açiklamasina tesekkür etti.

Izmir'de son 18 yilda kentin amatör kulüplerine Gençlik ve Spor Bakanligi tarafindan verilen 20 milyon TL'lik destegin memnuniyet verici oldugunu dile getiren Sarigedik, "Amatöre destek vermek demek, gelecege yatirim yapmak demektir. Bugün yurt içinde ve yurt disinda ülkemizi temsil eden, ay yildizli formayi serefle giyen birçok sporcumuzun, sporla tanistigi nokta amatör kulüplerdir. Dolayisiyla bu kulüplerimize yapilacak her destek, Türkiye'nin gelecekteki sportif basarilarina konmus bir tugla demektir." ifadelerini kullandi.

"IZMIR'E OLIMPIYAT MADALYASI YAKISIR!"

Gençlik ve Spor Bakanligi tarafindan amatöre verilen destegi çok önemsedigini söyleyen Sarigedik, "IZVAK Dinamik Grup olarak, göreve geldigimizde amatör branslara destek verecegimize dair söylemimizin arkasindayiz. Koskoca Izmir'e olimpiyatlarda, dünya sampiyonalarinda madalyalar yakisir. Bu nedenle Sayin Hamza Dag'a gerek sahsi çabasi gerekse de bugüne kadar verilen destekler için tesekkür ediyor ve önümüzdeki dönemde bu desteklerin basariya giden yolda katlanarak artmasini temenni ediyorum." dedi.


Cumartesi 28.4 ° / 18.5 °
Pazar 27.5 ° / 16.7 °
Pazartesi 27.7 ° / 15.4 °