APARTMANLARIN DEZENFEKTE ISLEMLERI SÜRÜYOR

APARTMANLARIN DEZENFEKTE ISLEMLERI SÜRÜYOR

APARTMANLARIN DEZENFEKTE ISLEMLERI SÜRÜYOR

Ülkemizde halk sagligini tehdit eden koronavirüs (Covid-19) salginina karsi hijyen çalismalarini dört koldan sürdüren Aliaga Belediyesi, merkez ve çevre mahallelerde baslattigi apartmanlarin dezenfekte islemine süratle devam ediyor.

Apartmanlarin ortak kullanim alanlarini, insan sagligina zarar vermeyen, saglik bakanligi onayli biodezenfekte ile hijyenik hale getirmek için çalisma baslatan belediye ekipleri, Yeni Sakran Mahallesi ve Helvaci basta olmak üzere dis mahallelerdeki çalismalari tamamladi.

TÜM APARTMANLAR DEZENFEKTE EDILECEK
Belediye hijyen ekipleri, merkez mahallelerdeki çalismalarina ise Yeni Mahalle’den basladi. Yeni Mahalle’de bulunan birçok apartmanin dezenfekte islemlerini tamamlayan ekipler, planladiklari program çerçevesinde tüm mahallelerde bulunan apartmanlarin ortak kullanim alanlarini ivedilikle hijyenik hale getirecek.

Dezenfekte çalismalarini sürdüren ekipler; halkin güvenligi, özel hayatin gizliligi ve mahremiyeti ile disaridan gelebilecek virüs tehdidine karsi hane içlerinde dezenfekte uygulamasi yapmiyor. Halki bu konuda tedbirli olmaya davet eden Aliaga Belediyesi, kendisini hijyen ekibi olarak tanitan ve belediyeden geldiklerini söyleyerek daire içerisine girmek isteyen kisi ya da kisilere itibar etmemeleri gerektigini belirtti. Böyle bir durum ile karsilasan vatandaslarimiz 155 Polis, 156 Jandarma ve 153 ALO Hilal Masa hatlarini arayarak sikayetlerini bildirebilirler.