Arabasi olmadigi halde hiç gitmedigi sehirlerden trafik cezasi geldi

Arabasi olmadigi halde hiç gitmedigi sehirlerden trafik cezasi geldi

Fatih'te arabasi olmayan Dogan Perçin, e-Devlet üzerinden sorgulama yaptiginda kendisi adina kesilmis trafik cezalarini gördü. Soke olan Perçin, cezalarin yazildigi sehirlere hayati boyunca hiç gitmedigini söyleyerek "Arabam yok ama cezam var" dedi.

Fatih'te esnaf olarak çalisan Dogan Perçin, e-Devlet sorgulamasi yaparak trafik cezasi olup olmadigini kontrol etti. Iddiaya göre araci olmayan Perçin, kendisi adina yazilan trafik cezalarini görünce soke oldu. Polise basvuran adam, cezalarin hayatinda hiç gitmedigi Ankara ve Ordu'dan yazildigini ögrenince ise duruma daha da sasirdi. Adli makamlara basvurarak itirazini yapan Dogan Perçin, cezalari ödeme durumu olmadigini söyledi.

"2011 YILINDAN BERI ARACIM YOK"

Dogan Perçin 2011 yilindan beri aracinin olmadigini söyleyerek "Asagi yukari 8-9 sene oldu arabam yok. Üzerime kayitli bir araç yok. Ben e-Devlet'ten kontrol yaptim sans eseri gördüm. 2 tane ceza var birisi Ankara'dan digeri ise Ordu'dan. Ben bu sehirlere hayatim boyunca gitmedim. Benim üzerime kayitli olmayan araca gelmis cezalar. Araci da bilmiyorum. Adliyeye giderek cezalara itiraz dilekçesi yazdim. Cezalari ödeme durumum yok su anda itirazimi yaptim bekliyorum. Ben en son 2011 yilinda araç sahibiydim, o aracin da satisini verdim" seklinde konustu.