Tarih: 29.01.2021 22:05

ASLAN DOLUNAYI ILE YILIN EN SANSLI GÜNLERINDEYIZ

Facebook Twitter Linked-in

Yilin en sansli gününde aslan burcunda kuvvetli bir dolunay etkisi yasiyoruz. Bu yilin en sansli günlerinden geçiyoruz. Bu sansli günlere, gezegen yogunlugunun yüksek oldugu bir dolunay eslik ediyor. Aslan dolunayi ile, neredeyse bir tutulma kadar önemli bir dolunay yasiyoruz. Dolunay enerjisi sonlanma sonuçlandirma enerjisini barindirir. Bu dolunaya eslik eden Günes Jüpiter kavusumu 7 ila 10 gün üzerimizdeki etkisini sürdürerek, dolunayin gerilimli açisini firsata çevirebilecegimizin müjdesini veriyor.

Günes ve Jüpiter’in Kova burcundaki kavusumu son olarak 12 yil önce gerçeklesmisti. Her yil farkli burçlar da gerçeklesen ve sansli gün olarak kabul ettigimiz günes jüpiter kavusumu 2020’de gerçeklesmedi. 13 aydan sonra Kova burcundaki stelyumla aslan dolunayina damgasini vurdu. Normalde 12 ayda bir olan kavusum 13 aya sarkti ve 2021’e bütün enerjisini tasidi. En son Günes ve Jüpiter kovada 24 Ocak 2009 yilinda gerçeklesti. Bugünü özel kilan 12 yilda bir gerçeklesen sansi meydana getiriyor.

Iliskilerimizi Gözden Geçiriyoruz

Bu da bize maddi dünyanin degerini, maddi hedeflerimiz dogrultusunda bizi destekleyen arkadasliklarimizi ve içinde oldugumuz gruplar tarafindan gerçekten destekleyip desteklemedigimizi, amacimiza hizmet etmeyenleri elememiz gerektigini gösteriyor

Bu açi altinda ikili iliskilerimiz, ortaklik, ast üst iliskileri, kariyer ve prestij için isbirligi yaptigimiz kisiler, bizi hedeflerimize ulastiracak arkadaslik iliskilerimiz ön plana çikiyor. Degerleri ve iliskileri yöneten Venüs te Plütonla tam derecede bir kavusum yaparak iliskiler ve iliskilere bakis açimizin degismesi gerektigini vurguluyor.

Sorguluyoruz.

Arkadas gruplarimizi gözden geçiriyoruz. “ Burada bakmamiz gereken seyler; Beni hedeflerime ulastiriyorlar mi?Benim degerlerimi destekliyorlar mi?, Benim degirmenime su tasiyorlar mi?, yoksa olaylari dramatize edip benim vaktimi mi çaliyorlar? Bu konulari netlestirmek gerekiyor.

Bu dolunaya astrolojik olarak baktigimizda boga bir kare açi yapiyor. Buda hayatimizda netlik olmasina vurgu yapiyor. Hedefiniz sizi verimli hale getirecek, harekete geçirecek kisiler durmali hayatinizda. Bu dolunayla farkediyoruz ve bu alani iyilestiriyoruz. Ama bu durum duygusal ve romantik iliski yasadigimiz alanda da, bitirmekten ziyade belli bir zaman tayin edip sans vermemiz gerektigini de vurguluyor.

Ayrica bu dolunay siyasiler, sahnede olanlar, çocuklari, eglence hayatinda olanlari çok etkileyecek. Bu konuda ses getiren haberler duyulabilir.

Bu Dolunay Uyariyor, Kitlik Bilinci Kitlik Getirir

Gökyüzünün hepimize bir mesaji var. Çünkü dünya olarak ekonomik zorlanma döneminden geçerken bu aslan dolunayi “ Degerini yükselt seninle birlikte tüm dünyanin degeri yükselsin. Çünkü çekirdek, bütünün parçasidir.”diyor.

Keynesyenci bir bakis açisina inat evren, bize hizmet için kurulmustur. Kitlik yetersizlik ve degersizlikle ilgili küçük yastan itibaren aldigimiz olumsuz zihin kodlarini fark edip dönüstürmek için de muhtesem bir aya bizleri hazirliyor.

Dünyada kitlik yoktur. Kit olan kitlik bilincinde olan zihinlerimizdir. bereket bolluk kendimize verdigimiz degerin tezahürüdür. Sen kendine hak ettigin degeri verirsen zaten sistem bunu sana yansitacaktir. O yüzden seni sömüren, asagiya çeken, degerinden çalan ne tür iliskin varsa irdelemek için Günes ve jüpiter sans veriyor. Bosalttigimiz alani daha iyisi ile doldurmak için firsatlar getiriyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —