Tarih: 14.04.2021 20:23

Avci Ramadan Çocuk Oyun ve Rekreasyon Alani Yaza Hazirlaniyor

Facebook Twitter Linked-in

Aliaga Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlügü, modern oyun gruplari, bisiklet ve yürüyüs yollari, deniz üstü köprüsü, mavi ile yesili bir araya getiren Avci Ramadan Çocuk Oyun ve Rekreasyon Alani’nda peyzaj bakimi çalismasi gerçeklestirdi. Belediye Ekipleri, 72 dönüm alan üzerine kurulu sosyal yasam merkezinde çim ve peyzaj bakimi yaparken sulama sistemini de yeniledi. 

Yaz aylarinda günesin, yesilin ve denizin tadini çikartmak isteyen Aliagalilarin ilk adreslerinden olan, özellikle modern ve güvenli oyun gruplari ile çocuklarin da büyük ilgi gösterdigi Avci Ramadan Çocuk Oyun ve Rekreasyon Alani, kis sonrasi yeniden yemyesil bir görünüme kavusturuluyor.


Aliaga genelinde yesillendirme ve peyzaj çalismalarini yogun bir sekilde sürdürdüklerini belirten Aliaga Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Adil Çaglar, “Müdürlük olarak ot temizligi, agaç budama, dezenfeksiyon, sulama ve bakim çalismalarina kent genelinde devam ediyoruz. Bu kapsamda havalarin isinmasiyla da birlikte, Aliagalilarin özellikle yaz aylarinda ilgi gösterdigi, yaz aksamlari ailece keyifle vakit geçirdikleri Avci Ramadan Çocuk Oyun ve Rekreasyon Alani’nda budama, çim ve peyzaj bakimi gerçeklestirdik” dedi. 







Orjinal Habere Git
— HABER SONU —