AVRUPA SAFAK HASTANESI VE AHBAP, IHTIYAÇ SAHIPLERINE YARDIM ELI UZATTI

Sanatçi Haluk Levent'in baskani oldugu Ahbap Dernegi ve Avrupa Safak Hastanesi, pandemi döneminde ihtiyaç sahibi insanlara yardim elini uzatti. Avrupa Safak Hastanesi, Ahbap Dernegi'ne 300 yardim kolisi bagisinda bulundu.

Gündem 25.01.2021 15:29:44 0
AVRUPA SAFAK HASTANESI VE AHBAP, IHTIYAÇ SAHIPLERINE YARDIM ELI UZATTI

Sanatçi kimliginin yaninda yardimseverligi ile de taninan Haluk Levent'in baskanligini yaptigi Ahbap Dernegi ve Avrupa Safak Hastanesi, sosyal sorumluluk kapsaminda bir araya geldi. Pandemi nedeniyle yeme-içme ihtiyacinin arttigi bu dönemde yapilan bu isbirligi, bir çok aileye adeta can suyu oldu. Kovid-19 salgini sürecinde tüm imkanlari ile vatandaslara hizmet vermeye devam eden Avrupa Safak Hastanesi, gerçeklestirdigi bu sosyal sorumluluk projesi ile de örnek teskil etti. Yaklasik 300 gida ve ihtiyaç kolisi, yardima muhtaç insanlara verilmek üzere AHBAP Dernegi'ne bagislandi.

YARDIM TALEPLERI ARTTI

AHBAP Dernegi Baskani Haluk Levent yaptigi açiklamada; “AHBAP Dernegi'ne bu zorlu dönemde ciddi anlamda yardim talebi geliyor. Bizler de duyarli sirketler ve kurumlarin destegi ile elimizden geldigince bu yardim taleplerine cevap vermeye çalisiyoruz. Avrupa Safak Hastanesi'nin gösterdigi bu duyarli davranistan ötürü kendilerine tesekkür ediyoruz" dedi. 

UMARIM ÖRNEK TESKIL EDERIZ

Avrupa Safak Hastanesi Yönetim Kurulu Baskani Seçim Öztürk ise AHBAP Dernegi ile yaptiklari yardim ortakligi ile ilgili yasadiklari mutlulugu dile getirerek "Bizler saglik sektörü olarak pandemi sürecini en yogun yasayan insanlariz. Bu dönemde hastanemiz ile tüm vatandaslarimiza cansiperane bir sekilde hizmet vermeyi sürdürdük. PCR testleri ve tedavileri disinda polikliniklerimiz ve ameliyatlarimiz devam etti. Ayrica sahada da faaliyet gösterdik. Saglik Bakanligi koordinasyonunda tüm operasyonlarimiz sürdü. Bu özverili anlayis ile sosyal sorumluluk tarafinda da ihtiyaç sahiplerine destegimiz olmasi gerektigi kanaatine vardik. Umarim sektörümüze örnek teskil ederiz ve bu yardimlar artarak devam eder" açiklamasinda bulundu



Pazar 27.5 ° / 16.7 °
Pazartesi 27.7 ° / 15.4 °
Salı 27.4 ° / 16.6 °