Avrupa'nin en iyi voleybolculari Pamucak Sahili'nde kupa kaldirdi

Avrupa

Efes Selçuk Pamucak Sahili'nde düzenlenen U20 Plaj Voleybolu Avrupa Sampiyonasi final maçlari ve ödül töreni ile sona erdi.

U20 AVRUPA PLAJ VOLEYBOLU SAMPIYONASI ÖDÜL TÖRENI ILE TAMAMLANDI 

Efes Selçuk Pamucak Sahili’nde düzenlenen U20 Plaj Voleybolu Avrupa Sampiyonasi  final maçlari ve ödül töreni ile sona erdi. 

Efes Selçuk Belediyesi ev sahipliginde Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) ve Avrupa Voleybol Konfederasyonu isbirligiyle  14- 17 Temmuz tarihleri arasinda düzenlenen organizasyonda sampiyonluk kupasini kadinlarda Ukrayna, erkeklerde Avusturya kaldirdi. 


Önemli spor organizasyonlari ve kültür sanat etkinliklerinin merkezi olan Efes Selçuk Pamucak Sahili’nde Efes Selçuk Belediyesi ev sahipliginde düzenlenen Avrupa’nin en iyi U20 oyuncularinin mücadelesi sona erdi. 35’e yakin ülkeden 32 kadin, 32 erkek takiminin katilimiyla gerçeklesen organizasyonda Efes Selçuk Pamucak Sahili Plaj Voleybolu organizasyonlarinin merkezi olma yolunda bir adim daha atti. 


Bu yil bir kez daha Efes Selçuk Pamucak Sahili’nde düzenlenen organizasyonun ödül töreninde Avrupa’nin en iyi voleybolculari ödülleri,  TVF Baskanvekili Alper Sedat Aslandas, Efes Selçuk Belediye Baskani Filiz Ceritoglu Sengel, Ilçe Kaymakami Ekrem Inci, SWS Sports Organizasyon Sorumlusu Gürsel Yesiltas, Gençlik ve Spor Il Müdürlügü adina Spor Sube Vekili Enver Yilmaz, TVF Izmir Il Temsilcisi Hakan Gürsu ve protokol üyeleri tarafindan verildi. 


Bronz ve gümüs madalyalarin ardindan U20 Plaj Voleybolu Avrupa Sampiyonasi  kadinlar kategorisinde dereceye giren Hollanda, Letonya ve Ukrayna, erkekler kategorisinde dereceye giren Almanya, Fransa ve Avusturya takimlarina madalyalari ve kupalari protokol üyeleri tarafindan verildi.