Avukat Latif Cem Baran : Abdullah Gül'ün avukatligindan istifa ediyorum

Deva Partisi Genel Baskani Ali Babacan'in Bogaziçi üniversitesinde yasanan olaylarini desteklemesine sosyal medya hesabindan tepki gösteren Avukat Latif Cem Baran, vekilligini yürüttügü 11. Cumhurbaskani Abdullah Gül'le hukuki iliskisini de istifa

Gündem 5.02.2021 18:50:17 0
Avukat Latif Cem Baran : Abdullah Gül

Sosyal Medya hesabindan açiklama yapan Avukat Latif Cem Baran 

“Siyasi süreçler ve yasadiklarimiz bir “durus” sergilemeyi gerektiriyor.

Temel degerlerimle örtüsmeyen farkliliklar sebebiyle, #abdullahgül ile siyasal iliskimi ve de kâgit üzerindeki hukuki vekalet iliskisini, istifa ile sonlandirdim. Kamuoyunun bilgisine sunarim.”  seklinde paylasimda bulundu. 



Ismim Ali Babacanla Anilmasin

Bogaziçi Üniversitesinde yasanan olaylardan dolayi üzgün oldugunu belirten Baran, isminin birlikte anilmasindan rahatsiz oldugunu ifade ederek sosyal medya hesabindan Ali Babacanin yayinladigi mesaja tepki gösteren Baran,” Senin bu “sahte duruslarini” gördügümüz için yanimizda degilsin, olamazsin” demisti.

Baran önceki gün açiklamasinda “ Kendi siyasi çikarlari için maksadini asmis bu gösterilerin savunulmasi vicdanen ve siyaseten dogru degildir. Bu sahte duruslari ve kendi siyasi çikarlari ugruna toplumsal degerleri hiçe sayan politikalarini çok daha önceleri gördügüm için ismimin DEVA Partisi ile anilmasini istemedim. Bunun ne kadar dogru bir karar oldugunu bugün bir kez daha görüyoruz” demisti. Bugün ise Siyasi süreçler ve yasadiklarimiz bir “durus” sergilemeyi gerektiriyor. Temel degerlerimle örtüsmeyen farkliliklar sebebiyle diyerek Abdullah Gül’ün avukatligindan istifa ettigini duyurdu.



Cumartesi 28.4 ° / 18.5 °
Pazar 27.5 ° / 16.7 °
Pazartesi 27.7 ° / 15.4 °