AVUKATLARA INDIRIMLI ELEKTRIK !!!

AVUKATLARA INDIRIMLI ELEKTRIK !!!

AVUKATLARA INDIRIMLI ELEKTRIK !!!

AVUKATLARA INDIRIMLI ELEKTRIK

Türkiye’nin önde gelen enerji sektörü oyuncularindan Aydem Enerji kurulusu olan Gediz Elektrik ile Türkiye Barolar Birligi (TBB) arasinda 130 bin avukati kapsayan bir is birligine imza atildi. Bu is birligi uyarinca TBB çatisi altindaki 80 baro ve 130 bin avukat fiyat artislarindan etkilenmeden 12 ay sabit birim bedelli ve indirimli elektrik kullanma hakkina kavustu.

Görevli elektrik tedarik sirketi olarak Izmir, Manisa, Aydin, Denizli ve Mugla basta olmak üzere Ege Bölgesi’nde ve Türkiye genelinde yaklasik 5 milyon müsteriye elektrik tedariki saglayan Aydem ve Gediz Elektrik, Türkiye Barolar Birligi (TBB) ile önemli bir is birligine imza atti. TBB Baskani Av. Prof. Dr. Metin Feyzioglu ile Aydem ve Gediz Elektrik Genel Müdürü Çagdas Demirag tarafindan açiklanan kampanya uyarinca Türkiye Barolar Birligi çatisi altindaki 80 baro ve 130 bin avukat, ticarethane abone grubunda olan tüketim noktalarina özel 12 ay sabit birim bedelli indirimli elektrik kampanyasindan faydalanabilecek.

TBB ile yapilan anlasmadan aylik elektrik faturasi 110 TL ve üzerinde olan ticarethane abone grubu müsterilerinin yararlanabilecegini vurgulayan Aydem ve Gediz Elektrik Genel Müdürü Çagdas Demirag, uygulamaya iliskin “Kampanya süresince TBB mensubu avukatlara sunulan sabit birim bedelli aktif enerji bedeli, 12 ay boyunca sabit olarak uygulanacaktir.” dedi.

Demirag sözlerini, “Kampanyadan yararlanmak isteyen avukatlar, TBB’nin SMS ve e-posta kanali ile iletecegi basvuru formunu doldurabilir, TBB web sitesinde yer alan link üzerinden basvuru formunu doldurabilir ya da 0 (232) 388 87 00 numarali Aydem ve Gediz Elektrik Iletisim Merkezi’ni arayabilirler. Kampanya basvurusu 29.02.2020 tarihine kadar yapilabilecek.” seklinde sonlandirdi.

TBB Baskani Av. Prof. Dr. Metin Feyzioglu ise, 80 baro ve  130 bin avukati ilgilendiren kampanyaya iliskin yaptigi degerlendirmede "Bu kampanyadan faydalanacak meslektaslarimiz, birim fiyatlarini sabitleyerek fiyat artislarindan etkilenmeden elektrik kullanma firsati elde edecekler’’ diyerek sunlari ekledi:

“Bu is birligine vesile olan tüm çalisma arkadaslarima, Aydem ve Gediz Elektrik’e de katkilarindan dolayi tesekkür ederim.Meslektaslarimiza fayda saglayacak çalismalar yapmaya devam edecegiz. ”

Kamuoyuna Saygiyla Duyurulur.

Türkiye Barolar Birligi ve Gediz Elektrik Perakende Satis AS

Gediz Hakkinda

Gediz Elektrik Perakende Satis AS, Aydem Enerji’nin bir kurulusu olarak, Izmir ve Manisa illerinde yaklasik 3 milyon müsterisine sürekli ve kaliteli elektrik hizmeti sunmak amaciyla 2013 yilinda kurulmustur.

Müsteri memnuniyeti konusunda kararli ve öncelikli bir tutuma sahip olarak, adil bir rekabet ortaminda enerji piyasasindaki varligini saglam adimlari ile sürdüren Gediz Elektrik, görevli oldugu bölgede serbest olmayan tüketicilere Perakende Satis Sözlesmesi; bölge gözetmeksizin yurt içindeki tüm serbest tüketicilere ise Ikili Anlasma yolu ile elektrik tedarik hizmeti vermektedir.

Aydem Hakkinda

Aydem Elektrik Perakende Satis AS, Aydem Enerji’nin bir parçasi olarak Aydin, Denizli, Mugla illerinde yaklasik 2 milyon müsteriye, sürekli ve kaliteli elektrik hizmeti sunmak amaciyla 2008 yilinda kurulmustur.

Aydem, daimi önceligi olan müsteri memnuniyeti odak noktasi dogrultusunda, görevli oldugu bölgede serbest olmayan tüketicilere Perakende Satis Sözlesmesi; bölge gözetmeksizin yurt içindeki tüm serbest tüketicilere ise Ikili Anlasma yolu ile elektrik enerjisi tedarik hizmeti vermektedir.