Tarih: 22.01.2021 18:49

Aydin Adnan Menderes Üniversitesi ile Kent A.S arasinda is birligi protokolü imzalandi

Facebook Twitter Linked-in

Egitim is birligi protokolünü, Adnan Menderes Üniversitesi adina Rektör Yardimcisi ve ADÜSEM Müdürü Prof. Dr. Mehmet Aydin, Kent A.S adina ise Kent A.S. Yönetim Kurulu Üyesi Haldun Ertan imzaladi. 

Protokolün görüsüldügü toplantida; Didim Meslek Yüksekokulu Müdürü Ögr. Gör. Evrim Kamaci,  Müdür Yardimcisi Ögr. Gör. Metin Polat, Turizm Fakültesi Ögretim Üyesi Prof. Dr. Osman Nuri Özdogan, ADÜSEM Müdür Yardimcilari Doç. Dr Nermin Koruklu, Doç. Dr. Fatma Çakir ve yönetim kurulu üyeleri, Karsiyaka Belediyesi ve Kent A.S’yi temsilen ise Tesisler Yöneticisi Akif Özcan ve Sanat Yönetmeni Alper Akdeniz bulundu.

“ADNAN MENDERES ÜNIVERSITESI OLARAK TERCIH EDILMEK BIZLERI GURURLANDIRDI”

Adnan Menderes Üniversitesi Rektör Yardimcisi ve ADÜSEM Müdürü Prof. Dr. Mehmet Aydin: “Üniversitemiz egitim ögretim faaliyetlerinin yani sira ADÜSEM olarak kendi ögrenci ve personelimize, Aydin halkina, yakin çevremize ve covid süreci nedeniyle dijital ortam üzerinden egitim verme imkaninin gündeme gelmesiyle birlikte tüm Türkiye’ye egitim veriyoruz. Bu çerçevede Karsiyaka Belediyesinin istiraki Kent A.S. tarafindan bize bir talepte bulunuldu. Bu konuda Aydin Adnan Menderes Üniversitesi olarak tercih edilmek bizleri gururlandirdi ve bu egitimler için gerekli adimlari memnuniyet ile atacagiz. Egitirken ayni zamanda bir seyler ögrenecegiz. Neticede biz bu ülkeye hizmet etmek istiyoruz. Egitimlerin her iki taraf için de hayirli olmasini diliyorum.” dedi.

“2021 YILINI MARKA STRATEJISI OLARAK EGITIM VE HIZMET KALITEMIZI ARTIRMAK IÇIN KURGULADIK”

Kent A.S. Yönetim Kurulu Murahhas Üye Haldun Ertan" Bu is birligi protokolüyle beraber tesislerimizde birçok yenilik getirmeye hazirlaniyoruz. Kent A. S.'nin hizmet verdigi bütün kafe restoranlarda çalisan mesai arkadaslarimiz Aydin Adnan Menderes Üniversitesi ADÜSEM'in çok kiymetli hocalarina emanet ediyoruz. 2021 yilini marka stratejisi olarak egitim ve hizmet kalitemizi artirmak için kurguladik. Degerli zamanlarini bize ayiracak olan ögretim üyelerimize simdiden tüm Karsiyaka adina tesekkür ediyorum." dedi.

Didim Meslek Yüksekokulu girisimleriyle anlasmasi saglanan protokolde Egitim Koordinatörlügü görevini Müdür Yardimcilari Ögr. Gör. Metin Polat ve Ögr. Gör. Aytekin Kalkan ortaklasa yürütecek. Egitimlerde Prof. Dr. Osman Nuri Özdogan, Ögr. Gör. Okan Umut Simsek, Ögr. Gör. Mehmet Tas ve Gida Yük. Mühendisi Yesim Gül Özdogan ise egitmen olarak egitimleri yürütecekler.

Toplantida; Türk ve Dünya Mutfagi Arastirma ve Uygulama Merkezi (TÜDAM) is birligiyle Karsiyaka Belediyesi istiraki Kent A.S. personeline yönelik danismalik hizmeti verilmesi de kararlastirildi. Protokol kapsaminda yaklasik 250 belediye personeline çesitli mesleki egitimler düzenlenecek. Egitimler;  ‘Yiyecek Içecek Servisi Egitimi’, ‘Yiyecek Içecek Yönetimi Egitimi’, ‘Misafir Iliskileri Yönetimi’, ‘Içecek Kültürü’, ‘Yiyecek Içecek Isletmelerinde Yeni Yaklasimlar’, ‘Satin Alma Yönetimi’, ‘Tabak Dizayni ve Yeni Ürün Gelistirme’, ‘Yetenek Yönetimi ve Performans Arttirma’, ‘Is ve Zaman Etütleri’ ve “Hijyen Sanitasyon Egitimi’nden olusuyor.





Orjinal Habere Git
— HABER SONU —