Tarih: 15.02.2023 17:04

AYDIN PEHLİVAN AFET BÖLGESİNDE

Facebook Twitter Linked-in

Menemen Belediyesi 6 Şubat günü sabah 04.17’de yaşanan depremin ardından gün içerisinde arama kurtarma ekiplerinin yanı sıra 22 Tır ihtiyaç malzemesi gönderdi. Bu anlamda İzmir’de en hızlı organize olup harekete geçen belediyelerden biri oldu. Belediye olarak depremzedelere desteğini her gün sürdürmeye devam etti.

11 Şubat günü Menemen Belediyesi Meclis üyeleriyle bölgeye giden Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan Bir otobüs dolusu erzağın yanı sıra. O güne kadar dikkatlerden kaçan bir şeye parmak bastı.

Tüm Ülkenin gündeminde enkazdan insan çıkarmak. Dışarıda kalanlara giyecek ve yiyecek yardımı yapmak varken. Çocukların çocuk halleri bir an unutulmuştu. İşte, tam da bu durumu göz önüne alan Aydın Pehlivan. İlk dört koltuk sırasına kadar (Bagaj yerleri dahil) yardım kolilerinin arasında çocukların yüzünü bir nebze güldürebilmek adına oyuncaklar götürdü.

Bölgede incelemeler yaparken. Öte yandan şehirlere ve köylere gördükleri oyuncakları çocuklara hediye ederek depremin korkunç yanını bir nebzede unutturmaya çalıştı.

İşaret Gazetesi sahibi Hayrettin Yıldırım ile Hatay Dörtyol’da tesadüfen karşılaşan Aydın Pehlivan,     ”Ülkemizin yarası hepimizin yarasıdır. Allah bir daha göstermesin. Menemen Belediyesi olarak üzerimize düşeni yapmaya çalışıyoruz. Sonuna kadar depremzede kardeşlerimizin yanında olacağız. Biz güçlü bir milletiz. En büyük gücümüzü kardeşlik duygumuzdan alıyoruz. Biliyorum ki depremden etkilenen sadece 11 ilimizde olmadı. Tüm Türkiye’de bu depremin acısını içinde hissetti. Biz Menemenliler olarak, Menemen Belediyesi olarak. Tüm ülkem gibi üzerimize düşen ne varsa sonuna kadar bu bölgedeki kardeşlerimizin yanında olarak göstereceğiz” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —