AYVALIK DOGALGAZI 2022'DE DAGITIMDA

Ayvalik Belediye Baskani Mesut Ergin'in kente dogalgaz getirilmesiyle ilgili verdigi mücadele olumlu sonuçlandi.

Güncel 13.02.2021 12:01:23 0
AYVALIK DOGALGAZI 2022

Baskan Ergin 2022 yilinda gaz dagitimina baslanacaginin müjdesini Ayvalikli hemsehrileriyle paylasti. Geçen mart ayinda Ankara’da AKP Balikesir Milletvekili Mustafa Canbey ile birlikte Çevre ve Sehircilik Bakan Yardimcisi Hasan Suver ve BOTAS Genel Müdürü Burhan Özcan’i ziyaret ederek ilçenin dogalgaz sorununu masaya yatirdiklarini hatirlatan Ergin, Ayvaliklilarin dogalgaz özlemini dile getirdiklerini söyledi. 

Ergin, bu dev hizmetin ilçeye gelmesi için destek istedikleri Bakan Yardimcisi Suver ve BOTAS Genel Müdürü Özcan’in da kendilerine olumlu yanit verdigini ifade etti. Dogalgaz sayesinde kisin kentin havasinin daha az kirlenecegini vurgulayan Mesut Ergin’in önceki gün müjdeyi veren çok özel konuklari vardi. AKSA Balikesir Dogalgaz Dagitim A.S. Isletme Müdürü Levent Üstünler, Sube Sefi Koray Tanriseven ve müteahhit firma adina Murat Deniz Mesut Ergin'i ziyaret ederek dogalgaz hakkinda proje çalismalarina basladiklarini ifade ettiler. 

BOTAS hatlarinin kente getirilerek gaz arzinin saglanmasinin ardindan AKSA Balikesir'in Ayvalik ilçesini lisansa dahil edecek. Konuk heyet, altyapi yatirimlarina baslanacagini ve planlanan gaz dagitimi tarihinin 2022 oldugunu bildirdi. Görüs alisverisinde bulunan heyet, Belediye Baskani Mesut Ergin'e basari diledi. 



Pazar 27.5 ° / 16.7 °
Pazartesi 27.7 ° / 15.4 °
Salı 27.4 ° / 16.6 °