BABAMIN FIDANI

BABAMIN FIDANI

Orman Genel Müdürlügü (OGM), Anneler Günü'nde baslattigi fidan bagis kampanyasina Babalar Günü'nde de devam ediyor. Babalarina anlamli bir hediye vermek isteyenler için www.babaminfidani.com internet sitesini hazirlayan OGM, ücretsiz fidan sahiple

Türkiye orman varliginin korunmasi ve doga sevgisinin asilanmasi için çesitli projeler yürüten OGM, özel günlerde vatandaslari fidan bagisina yönlendirecek tanitimlarina devam ediyor. OGM, her yil Haziran ayinin üçüncü Pazar günü kutlanan Babalar Günü için orman mühendisi baba ile kizinin hikayesini anlatan duygusal bir film hazirladi. Tarim ve Orman Bakani Dr. Bekir Pakdemirli’nin sosyal medya hesaplari üstünden paylastigi film kisa sürede büyük ilgi gördü. 

Babalarinin hatirasi için yurdun dört bir yaninda kök salacak fidanlar bagislamak isteyenler için www.babaminfidani.com internet sitesini de hazirlayan OGM, ücretsiz fidan sahiplenenlere veya ücretli fidan bagisinda bulunanlara dijital olarak hazirlanan isme özel bagis sertifikalari veriliyor.