Tarih: 16.02.2022 17:36

BAHÇELI'DEN AHDE VEFA

Facebook Twitter Linked-in

MHP Aliaga Ilçe Baskanligi görevine 15 kasim 2021'de hayatini kaybeden Abdurrahim Aydemir’in esi Nuray Aydemir atandi. Böylece Devlet Bahçeli’nin ahde vefa örnegi sergilemis oldu. Bu durum Aliaga MHP Ilçe Teskilati’nda memnuniyet verici olarak göründü. Abdurrahim Aydemir'in ilçe baskanligi yaptigi son listede yer alan bütün Yönetim Kurulu Üyeleri Nuray Aydemir döneminde de görevlerine devam edecekleri bildirildi.

MHP Izmir Il Baskani Veysel Sahin ve Aliaga Belediye Baskani Serkan Acar'in birlikte katildiklari Ilçe Teskilat Binasindaki toplantida yapilan açiklama ile gerçeklesen atama sonrasi Nuray Aydemir göreve basladi. Göreve geldikten sonra ilk açiklama yapan Nuray Aydemir sunlari dile getirdi: ''Kiymetli Aliagalilar, Degerli Dava Arkadaslarim, Milliyetçi Hareketin Lideri Sayin Devlet Bahçeli Bey’in takdirleri, Teskilatlardan Sorumlu Genel Baskan Yardimcimiz Sayin Edip Semih Yalçin’in tebligleri, Il Baskanimiz Sayin Veysel SAHIN Beyin görevlendirmeleri ile 15 Subat 2022 tarihinde Milliyetçi Hareket Partisi Aliaga Ilçe Baskani olarak atanmis bulunmaktayim.

Bizleri bu göreve layik gördükleri için Sayin Genel Baskanimiz Devlet Bahçeli’ye sükranlarimi sunuyor, Ilçe baskani olarak sahsimi Genel Merkeze tavsiye eden, bize güvenen kiymetli il baskanim Veysel Sahin’e de tesekkür ediyorum. Bu görevlendirme ile Yönetim kurulumuzla beraber Milliyetçi Hareket Partimizi ilçemizde temsil etme sorumlulugu sahsima ve ekibimize yüklenmistir. Milliyetçi Hareket; duadir, durustur, dirayettir. Teskilatimiz da birligimiz, bütünlügümüz ve kutlu davamizin karargâhidir. Bu kutlu bayragi Ülkücü bir suur ve irade ile tasimak için var gücümüzle çalisacagiz.

Yasami boyunca Ülkücü harekete ve kutsal davaya hizmet eden; 2009 yilindan, vefat ettigi 15 Kasim 2021 tarihine kadar 12 yil MHP Aliaga Ilçe baskanligi görevini büyük bir fedakârlik ve gayretle yapan kiymetli esim Abdürrahim Aydemir’i rahmetle aniyorum.

Hep birlikte; davamiz için, Aliaga'miz için, Izmir’imiz için hayirli hizmetler yapma gayretinde olacagiz. “2023 Lider Ülke Türkiye” ve “Izmir’in Yükselen Yildizi Aliaga” vizyonuyla birlik beraberlik içerisinde çalisacagiz. Rabbim, çiktigimiz bu yolda, beraber yürüyecegimiz arkadaslarimiz ile birlikte davamiza layikiyla hizmet etmeyi nasip etsin insallah.

Saygilarimla'' seklinde düsüncelerini ifade etti.





Orjinal Habere Git
— HABER SONU —