Tarih: 14.02.2021 20:07

Bakan Selçuk'tan velilere ikinci yariyil mesaji

Facebook Twitter Linked-in

Bakan Selçuk, 2020-2021 egitim ögretim yilinin ikinci döneminin uzaktan ve yüz yüze egitimle baslayacak olmasi nedeniyle velilere seslendi.

Selçuk, küresel salgin döneminin olusturdugu tüm belirsizliklere ragmen kendilerine verdikleri destek için velilere tesekkür ederek, sunlari kaydetti:

"Evleri okul haline getiren, her odayi sinifa dönüstüren ailelerimizin çabasinin da yorgunlugunun da farkindayiz. Bizler çocuklarimiza daha iyi bir egitim sunabilmek için dünya standartlarinda içerikler ve sistemler olusturduk. Ikinci yariyil egitim programimizi güçlendirmek içinse yine sizlerin destegine ihtiyacimiz var. Bu süreçte çocuklarinizin egitim aidiyetini güçlendirmek için sizin ve çocuklarinizin düzenli bir hayat sürmesi, evlatlarimizin uyku ve beslenmelerinin düzenli olmasi, huzurlu bir ev ortaminda bulunmalari büyük bir önem tasiyor. Sizlerden ricam, çocugunuzun canli derse katilimini ve TRT EBA kanallarini takibini tesvik ederek okullarimizla ve ögretmenlerimizle iletisim kanallarini güçlendirmeniz. Çocuklari yüz yüze egitime baslayan ailelerimizin hijyen kurallarina uygun bir sekilde evlatlarini okula göndermelerini, çantalarina hijyen malzemeleri ve yedek maske eklemelerini hatirlatmakta yarar var. Son olarak çocuklarimiza hem akademik hem sosyal destek saglayan, kitap okuma aliskanligini kazanmalari için evde kitap okuyan yetiskinler görmeleri gerektigini de tekraren belirtmis olalim. Yeni yariyilin sizlere ve çocuklarimiza güzellikler getirmesi ümidiyle, hosçakalin." (DHA)




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —