Bakan Soylu: Kiliçdaroglu hakkinda suç duyurusunda bulunacagiz

Içisleri Bakani Süleyman Soylu, "Vali ve kaymakamlarimiza militan diyen Kemal Kiliçdaroglu hakkinda suç duyurusunda bulunacagiz" dedi.

Gündem 26.01.2021 18:13:09 0
Bakan Soylu: Kiliçdaroglu hakkinda suç duyurusunda bulunacagiz

Soylu, sosyal medya hesabindan yaptigi paylasimda, CHP Genel Baskani Kemal Kiliçdaroglu'nun bugünkü TBMM Grup Toplantisi'nda vali ve kaymakamlara yönelik kullandigi ifadelere tepki gösterdi.

Soylu, sunlari kaydetti:

"PKK terör örgütünden tutuklanan belediye meclis üyeleri militan degil, birlikte hareket ettiginiz Kandil'in partisinin teskilatlarini elebasinin posterleriyle süsleyenler militan degil ancak terörle, uyusturucuyla, her türlü suçla mücadele eden, sehirlerine, yasayanlarina kendini adayan vali ve kaymakamlarimiz militan. Kiliçdaroglu'nun derdi belli, 'militanlarima dokunma.' Dokunacagiz.

Bu tek parti döneminin sabikalilari hakkinda Bakanlik olarak adliyeye verdigimiz suç duyurusunun suretini de militan denilerek hakaret edilen valilerimize bilgi olarak gönderdik. Tarihin en basarisiz bürokrati da olan Kemal Kiliçdaroglu, genelge diyerek yine bilgisizligin ve cehaletin altina imza atti. Vali ve kaymakamlarimiza 'militan' diyen Kemal Kiliçdaroglu'na da ayrica suç duyurusunda bulunacagiz. Sayin Kiliçdaroglu'nun dostlarina tavsiyem, tedaviye ikna edilmesidir."



Cumartesi 28.4 ° / 18.5 °
Pazar 27.5 ° / 16.7 °
Pazartesi 27.7 ° / 15.4 °