Balçova'nin Gençleri Türkiye Finallerinde

Balçova

Balçova'nin Gençleri Türkiye Finallerinde

Izmir’de 240 amatör takim arasinda yapilan karsilasmalari lider olarak tamamlayarak Türkiye finallerine katilmaya hak kazanan Balçova Belediye Termal Spor U 19 Takimi kupalarini Baskan Çalkaya’ya getirdi.

Türkiye genelinde U 19 Amatör Futbol Takimlari arasindaki yapilan sehir müsabakalari sona erdi. Izmir’de 240 amatör futbol takimi arasinda yapilan karsilasmalarda da Balçova Belediye Termal Spor U 19 Takimi Türkiye finallerine gitmeye hak kazandi.

Mugla’da yapilacak final karsilasmalari öncesinde kupalarini Balçova Belediye Baskani Fatma Çalkaya’ya getiren Balçovali Gençler iyi bir sonuç alarak Izmir’e dönecekleri ifade etti.

Farkli spor branslarinda çocuklara ve gençlere ücretsiz spor hizmeti verdiklerini hatirlatan Balçova Belediye Baskani Fatma Çalkaya “Biz öncelikle çocuklarimizin saglikli olmasi ve kötü aliskanliklardan uzak durmasi için spor ile ilgilenmelerini istiyoruz.

Bu süreçte bazi takimlarimiz ve çocuklarimiz gösterdikleri performans ile güzel basarilara imza atiyorlar. Onlardan birisi olan ve Türkiye Sampiyonasi’nda Izmir’i temsil edecek olan U 19 takimimizi ve teknik ekibimizi kutluyor, basarilar diliyorum” dedi.