Balikesir, Çanakkale, Mugla ve Izmir'de bugün kuvvetli yagis bekleniyor

Balikesir'in Edremit Körfezi, Çanakkale ve Mugla çevreleri ile Izmir'in kuzey ilçelerinde bugün kuvvetli yagis bekleniyor.

Gündem 11.02.2021 13:20:21 0
Balikesir, Çanakkale, Mugla ve Izmir

Balikesir'in Edremit Körfezi, Çanakkale ve Mugla çevreleri ile Izmir'in kuzey ilçelerinde bugün kuvvetli yagis bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlügünden yapilan son degerlendirmelere göre, Türkiye'nin iç ve bati kesimlerinde hava bugün parçali ve yer yer çok bulutlu olacak. Aksam ve gece saatlerinde Marmara, Ege ve Bati Akdeniz ile Eskisehir çevrelerinin yagisli, diger yerlerde havanin az bulutlu geçmesi öngörülüyor.

Ülke genelinde mevsim normallerinin 6 ila 12 derece üzerinde seyreden hava sicakliklarinin, gece saatlerinden itibaren kuzeybati kesimlerde hissedilir derecede azalmasi bekleniyor.Yagislarin, genellikle yagmur ve saganak, Kiyi Ege ve Antalya çevrelerinde yer yer gök gürültülü saganak, gece saatlerinde Kirklareli'nin yüksek kesimlerinde karla karisik yagmur ve kar seklinde görülecegi tahmin ediliyor.Aksam saatlerinde Çanakkale çevreleri, Balikesir'in Edremit Körfezi kesimi ve Izmir'in kuzey ilçeleri ile gece saatlerinde Mugla çevrelerinde kuvvetli olmasi beklenen yagislar nedeniyle meydana gelebilecek olumsuzluklara karsi dikkatli ve tedbirli olunmasi gerekiyor.


Cumartesi 28.4 ° / 18.5 °
Pazar 27.5 ° / 16.7 °
Pazartesi 27.7 ° / 15.4 °