BANU DEDEMAN'A TURIZMDE EN BASARILI KADIN GIRISIMCI ÖDÜLÜ

Dedeman Hotels & Resorts International Yönetim Kurulu Baskani Banu Dedeman, kadinin is hayatinda daha çok yer almasi adina farkindalik olusturmayi hedefleyen "3. Kadin Girisimcileri Destekleme Zirvesi ve Ödül Töreni”nde "Turizmde En Basarili Kadin Girisim

Gündem 19.01.2021 12:50:46 0
BANU DEDEMAN

Is hayatinda birçok basariya imza atan, üreten ekonominin içinde olan, toplumdaki alginin degistirilmesi ve örnek olabilmek adina ödüllendirilen kadinlar, 3. Kadin Girisimcileri Destekleme Zirvesi ve Ödül Töreni’nde bir araya geldi. 

Basari hikayeleriyle ilham veren kadinlarin deneyimlerini paylastigi Kadin Girisimcileri Destekleme Zirvesi, ‘Yeni Normalde Kadin ve Dayanisma’ ana temasi ile Is Sanat Kültür Merkezi’nin ev sahipliginde gerçeklestirildi. Ana sponsorlugunu Arnica’nin üstlendigi, Yeni Arayislar Girisimi Platformu Dernegi (YAPDER) ve Çevre Doga ve Tarihi Dokuyu Koruma Dernegi (ÇEVDO-DER) tarafindan organize edilen zirvenin sunuculugunu Celal Toprak ile Seda Çelik üstlendi. Türkiye Ihracatçilar Meclisi (TIM) Baskani Ismail Gülle ve Is Bankasi tarafindan desteklenen Kadin Girisimciligine Destek Zirvesi ve Ödül Töreni, 6 Ocak’ta gerçeklestirildi. 

Ödül töreninde, Dedeman Hotels & Resorts International Yönetim Kurulu Baskani Banu Dedeman “Turizmde En Basarili Kadin Girisimci Ödülü’ne layik görüldü. 

Pandemi dönemine ragmen otellerinde gerçeklestirdigi yenilikçi girisimler ve yeni yatirimlar ile ülke ekonomisine sagladigi katkilari nedeniyle jüri tarafindan ödüllendirilen Banu Dedeman’a ödülünü Besiktas Belediye Baskan Yardimcisi Esra Yenidünya takdim etti.  



Cumartesi 28.4 ° / 18.5 °
Pazar 27.5 ° / 16.7 °
Pazartesi 27.7 ° / 15.4 °