BASKAN DOGRUER GAZILER VE SEHIT AILELERIYLE IFTARDA BULUSTU

Kinik Belediyesi Ramazan ayi dolayisiyla Gazi ve Sehit ailelerine iftar programi düzenledi.

Yerel 12.04.2022 10:30:27 0
BASKAN  DOGRUER GAZILER VE SEHIT AILELERIYLE IFTARDA BULUSTU

Sakiz Adasi Sosyal Tesislerinde düzenlenen iftar programi ile  Kinik Belediye Baskani Dr. Sadik Dogruer  Gaziler ve Sehit aileleriyle bir araya geldi.

Kinik Belediyesi tarafindan Kinik Belediyesi Sakiz Adasi Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen iftar bulusmasinda Gaziler ve Sehit ailelerinin ramazan ayini tebrik eden Kinik Belediye Baskani Dr. Sadik Dogruer, “Bu vatan için canlarini feda eden tüm Sehitlerimize öncelikle Allah’tan rahmet diliyor, sükran ve minnetle aniyorum. Bugün bu mübarek ramazan sofrasinda Gazilerimizle ve Sehit aileleriyle bir arada olmaktan gurur duyuyorum. Bu sene ki iftar bulusmamizda içimiz biraz buruk. Bu yil ilçemizde yasayan iki Kibris gazimizi Hakk’a ugurladik. Gazilerimizi rahmet ve minnetle aniyorum” dedi.


Kinik Belediyesi Sakiz adasi Sosyal tesislerinde düzenlenen iftar bulusmasina Kinik Ilçe Kaymakami Erol Türkmen, Kinik Belediye Baskani Dr. Sadik Dogruer, Bayindir Belediye Baskani gur Demirezen, Kinik Ilçe Protokolü, Gaziler ve Sehit aileleri katilim sagladi.


Cumartesi 28.4 ° / 18.5 °
Pazar 27.5 ° / 16.7 °
Pazartesi 27.7 ° / 15.4 °