BASKAN DOGRUER GENÇLERLE BIR ARAYA GELDI

Kinik Belediye Baskani Dr. Sadik Dogruer ögrenciler ile bir araya gelerek , gençlerin gelecek hedeflerini ve sorunlarini dinledi.

Yerel 10.11.2021 10:14:07 0
BASKAN DOGRUER GENÇLERLE BIR ARAYA GELDI

Kinik Belediye Baskani Dr. Sadik Dogruer “Mesleki Kariyer Günleri” Projesi kapsaminda, pazartesi günleri 11 ve 12. Sinif ögrencileriyle bir araya geldi.

Kinik Belediyesi Delez Yasam Vadisi Sosyal Tesislerinde, Kinik Belediye Baskani Dr. Sadik Dogruer, Kinik Milli egitim Müdürü Ömer Derelioglu,Ögretmenler ve Ögrencilerin katilimiyla “Mesleki Kariyer Günleri” Projesi kapsaminda kahvalti düzenledi.

Delez Yasam Vadisinde gerçeklesen bulusmada, Kinik Belediye Baskani Dr.Sadik Dogruer, ögrencilerle gelecek hedefleri hakkinda sohbet ederek, Üniversite tercihleri, gelecek beklentilerini, istek ve önerilerini dinledi. Yerinde bilgiler edinmenin ögrenci motivasyonlarini arttirmasi amaciyla,üniversite tanitimi gezileri planlamasi yapildi.


Gençlerin sorularini yanitlayan Baskan Dogruer, “Gençler bizim gelecegimiz. Ögrencilerimizin istek ve taleplerini dinledik. Ögrencilerimizin kariyer planlarini yapmalarinda yardimci ve seçimlerinde yol gösterici olmasi amaciyla üniversite tanitimi gezileri planlamasi yaptik. Ögrencilerimizin gelecegi için, egitim için elimizden geleni yapacagiz. Amacimiz egitime katki sunabilmek. Egitime gerekli katki artarak devam edecek.” diye konustu.


Cumartesi 28.4 ° / 18.5 °
Pazar 27.5 ° / 16.7 °
Pazartesi 27.7 ° / 15.4 °