BASKAN DOGRUER, ILÇE JANDARMA KOMUTANLIGI'NI ZIYARET ETTI

Kinik Belediye Baskani Dr. Sadik Dogruer, Jandarma Teskilati'nin kurulusunun 182'nci yil dönümü nedeni ile Kinik Ilçe Jandarma Komutanligi'ni ziyaret etti.

Yerel 15.06.2021 10:36:17 0
BASKAN DOGRUER, ILÇE JANDARMA KOMUTANLIGI

Kinik Belediye Baskani Dr. Sadik Dogruer, Jandarma Teskilati’nin kurulusunun 182’nci yil dönümü nedeni dolayisiyla Kinik Ilçe Jandarma Komutanligi’ni ziyaret etti. Kinik Belediye Baskani Dr. Sadik Dogruer, Ilçe Jandarma Komutanligi ziyaretinde Jandarma Komutani Oral Kaymak ve görevli jandarma personellerinin,  Jandarma Teskilatinin kurulus yil dönümünü kutladi.

Kinik Belediye Baskani Dr. Sadik Dogruer, “Jandarma Teskilati 182 yildir vatandaslarin huzur ve güvenligini sagliyor. Zaman ve mekan kavrami gözetmeksizin, dürüst ve özverili çalisma anlayisiyla, üstlendigi her görevi basariyla yerine getiren Jandarma Teskilati'mizin 182’nci kurulus yil dönümünü içtenlikle kutluyorum, vatanimiz için canini feda eden sehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.

Baskan Dogruer’e tesekkür

Kinik Belediye Baskani Dr. Sadik Dogruer’in ziyaretinden duydugu memnuniyeti dile getiren Jandarma Komutani Oral Kaymak, “Her türlü ihtiyacimizda yanimizda olan Teskilamiz ve Kurumumuz adina Belediye Baskanimiz Dr. Sadik Dogruer’e tesekkür ediyorum” dedi.


Cumartesi 28.4 ° / 18.5 °
Pazar 27.5 ° / 16.7 °
Pazartesi 27.7 ° / 15.4 °