Tarih: 11.04.2022 10:26

BASKAN DOGRUER'DEN EMNIYET MENSUPLARI ILE IFTAR BULUSMASI

Facebook Twitter Linked-in

Türk Polis Teskilati’nin 177’inci kurulus yil dönümü ve Polis Haftasi etkinlikleri kapsaminda Kinik Cumhuriyet Meydani’nda tören düzenlendi. Kinik Ilçe Emniyet Müdürü Murat Coskun’un Atatürk Aniti’na çelenk koymasiyla baslayan törende saygi durusunda bulunulup, ardindan istiklal marsi okundu.

Cumhuriyet Meydani’nda Atatürk Aniti’na çelenk sunma töreniyle baslayan program, Kinik Belediyesi tarafindan düzenlenen Kinik Ilçe Emniyet Müdürlügü bahçesinde iftar yemegi ile devam etti.

Türk polis teskilatinin 177’inci kurulus yil dönümü nedeniyle polis haftasi etkinlikleri kapsaminda Kinik Ilçe Emniyet Müdürlügü bahçesinde, Kinik Belediye Baskani Dr. Sadik Dogruer emniyet mensuplari ile iftar bulusmasinda bir araya geldi.


Emniyet mensuplariyla iftar sofrasindan bir araya gelen Kinik Belediye Baskani Dr. Sadik Dogruer, “Burada birlik beraberlik içerisinde büyük bir samimiyetle bir arada olmaktan mutluluk duyuyorum. Huzur ve güvenligin teminati polis teskilatimizin her kademesindeki fedakâr ve cefakâr mensuplarin bu anlamli gününü kutluyorum. Sehit olan polislerimizi rahmetle aniyorum.” diye konustu.

“EMNIYET TESKILATINDAN BASKAN DOGRUER'E TESEKKÜR PLAKETI”

Kinik Ilçe Emniyet Müdürlügü tarafindan, Kinik Belediye Baskani Dr. Sadik Dogruer’e Emniyet teskilatina sagladigi katkilardan dolayi tesekkür plaketi takdim edilmesinin ardindan program sona erdi.

Kinik Belediyesi tarafindan, Kinik Ilçe Emniyet Müdürlügü bahçesinde düzenlenen iftar programina Kinik Ilçe Kaymakami Erol Türkmen, Kinik Belediye Baskani Dr. Sadik Dogruer, Bassavci Kamil Ersoy, Savci Nurullah Yildirim, Kinik Ilçe Jandarma Komutani Oral Kaymak, Kinik Ilçe Emniyet Müdürü Murat Coskun, Kinik Ilçe Müftüsü Cuma Yanar, Muhtarlar, Siyasi Parti Ilçe Baskanlari, Sivil Toplum Kurulusu Baskanlari ve Emniyet Mensuplari katilim sagladi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —