BASKAN ERGIN: TEK TESELLIMIZ CAN KAYBI YOK

BASKAN ERGIN: TEK TESELLIMIZ CAN KAYBI YOK

Ayvalik'ta aksam saatlerinde olusan firtina ve hortum nedeniyle, Küçükköy, Sarimsakli, Çamlik ve yakin bölgelerinde birçok ev ve isyeri hasar gördü. Ayvalik Belediye Baskani Mesut Ergin, sokaga çikma kisitlamasi nedeniyle, olasi bir felaketin esiginde

Ergin, “Hortumun geçtigi yerlerde ciddi hasarlar yasanmis. Sokaga çikma kisitlamasi nedeniyle insanlarin disarida bulunmamasi büyük bir felaketin önüne geçti. Hemsehrilerimize geçmis olsun, kimse merak etmesin, hasar gören yerlere yetismeye çalisiyoruz, buradayiz, sahadayiz, can kaybi olmamasi tek tesellimiz" dedi.


Ayvalik Belediyesi Fen Isleri, Temizlik Isleri, Park Bahçeler ve Zabita müdürlügü ekipleri hayatin dogal akisini bozmamak için tüm personeliyle, zarar gören yerlere müdahale etti. Ayvalik Belediye Baskani Mesut Ergin, sabahin erken saatlerine kadar çalismalar sirasinda sahada hasar gören yerleri birim amirleriyle birlikte tespit etmeye devam ediyor. Aksam yasanan hortum nedeniyle Ayvalik Belediyesi isletmelerinden Pasa Limani Restoran’da agir hasar meydana geldi.

Ayvalik ilçesinde etkili olan siddetli firtina ve dolu yagisinda, bes ev ile bir isyerinin çatisi uçtu, agaçlar devrildi. Uçan çati parçalari ve devrilen agaçlar park halindeki araçlara zarar verdi. Bölgede elektrik kesintisi yasandi.  Balikesir Büyüksehir Belediyesi Ayvalik Itfaiye Daire Amirligi´ne bagli ekiplerin çalismalari sürdürüyor.