Baskan Eris'ten Sevgililer Günü sürprizi

Baskan Eris

Ödemis Belediye Baskani Mehmet Eris ve esi Selma Eris, 14 Subat Sevgililer Günü nedeniyle Ödemis'te evlilikte 40 yili geride birakan çiftleri ve 15 Temmuz Gazisi Emrah Çetin'i evlerinde ziyaret etti.

Sevginin emek verdikçe büyüyen bir çiçek oldugunu belirten Eris, “Sevgi dolu atan kalplere bir ömür saglik, huzur ve mutluluk diliyoruz” dedi.

Ödemis Belediye Baskani Mehmet Eris ve esi Selma Eris, pandemi kurallarina uygun sekilde gerçeklesen ziyaretlerde çiftlere çiçek ve çesitli armaganlar verdi. 

Ödemis Belediye Baskani Mehmet Eris, “Bizim için elbette en büyük sevgi Vatan sevgisi, Bayrak sevgisi. Bu sevgi ugrunda canini ortaya koyan sehitlerimizi andik Sevgi Günü’nde.

Bize göre Sevgi Günü olan bu önemli günde en güzel bag olan sevgi baglariyla ve emekleriyle hepimize örnek olan çiftlerimizi ziyaret etmek istedik. Evlilikleri 40 yili, 50 yili, 60 yili deviren çiftlerimizle ve 15 Temmuz Gazimiz Emrah Çetin ve esi Hilal Çetin ile Sevgi Günü’nde sevgi dolu dileklerimizi paylastik. Çünkü, emek verdikçe büyüyen bir çiçektir sevgi.  Sevgi dolu atan kalplere bir ömür saglik, huzur ve mutluluk diliyoruz” diye konustu.