BASKAN FILIZ CERITOGLU SENGEL'DEN ANKARA'YA "EFES TARLASI YASAM KÖYÜ” ZIYARETI

BASKAN FILIZ CERITOGLU SENGEL

Efes Selçuk Belediye Baskani Filiz Ceritoglu Sengel, açilisa hazirlanan "Efes Tarlasi Yasam Köyü” tanitimi için bir Ankara ziyareti gerçeklestirdi.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Baskani Kemal Kiliçdaroglu ile Parti Genel Merkezi’nde görüsen Baskan Filiz Ceritoglu Sengel, Türkiye tariminda yasanan köklü sorunlara bütünsel ve çok yönlü çözümler getiren “Yasam Köyü” modelini Genel Baskan Kiliçdaroglu’na sundu.

Genel Baskan Kiliçdaroglu,  ilgi ve heyecanla karsiladigi “Efes Tarlasi Yasam Köyü”nün açilisini yakin bir tarihte bizzat kendisinin gerçeklestirmekten mutluluk duyacagini belirtti. Baskan Filiz Ceritoglu Sengel, Genel Baskan Kiliçdaroglu ile tarim ve gida alanina dair üretken bir sohbet gerçeklestirdi. 

Tarim ve gida alaninda yasanan sorunlara köklü ve daimi çözümler üreten “Yasam Köyü” modeli, basta çocuklar, kadinlar ve gençler olmak üzere toplumun her kesimine degen çok yönlülügü ve bütünsel bakis açisi ile dikkat çekiyor.

Baskan Filiz Ceritoglu Sengel, Ankara ziyareti çerçevesinde, Efes Tarlasi Yasam Köyü ile ilgili olarak CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Baskan Yardimcisi Seyit Torun ve CHP Tarim Politikalari Genel Baskan Basdanismani Orhan Saribal ile verimli görüsmeler gerçeklestirdi.