BASKAN SANDAL, DEPREMDE HAYATINI KAYBEDEN IKIZ KARDESLERI UNUTMADI

SPOR ETKINLIKLERINE 'SAYRA VE ÇINAR ALPGÜNDÜZ'ÜN' ADI VERILDI

Gündem 17.04.2021 10:45:04 0
BASKAN SANDAL, DEPREMDE HAYATINI KAYBEDEN IKIZ KARDESLERI UNUTMADI

Bayrakli Belediyesi tarafindan büyük coskuyla gerçeklestirilen 23 Nisan Senlikleri kapsaminda Spor Isleri Müdürlügü tarafindan düzenlenen organizasyonlara Izmir depreminde hayatini kaybeden ikiz kardesler Sayra ve Çinar Alpgündüz'ün (15) isimleri verildi. Bu kapsamda etkinliklerin 3'üncü gününde ikiz kardesler anisina futbol turnuvasi düzenlendi. Bayrakli Belediye Baskani Serdar Sandal, “Depremde kaybettigimiz çocuklarimizi saygi, rahmet ve özlemle aniyoruz” diye belirtti. 

Izmir depreminde Riza Bey apartmani enkazinda hayatini kaybeden 15 yasindaki ikiz kardesler Çinar ve Sayra Alpgündüz'ün isimleri 23 Nisan Senlikleri kapsaminda Bayrakli Belediyesi tarafindan düzenlenen spor etkinliklerinde yasatiliyor. Spor Isleri Müdürlügü tarafindan hazirlanan futbol, basketbol, voleybol, jimnastik, ayak tenisi, engellilere yönelik corn hole ve masa tenisi turnuvalari ile Bayraklili çocuklar senliklerde bir araya geliyor. Etkinliklerde pandemi tedbirleri kapsaminda tüm önlemler alinirken, dezenfektan ve maske standiyla da çocuklar ve aileleri sürekli ellerini dezenfekte ederek, maskelerini yeniliyor. Ayrica tüm sporcular ve ailelerinin tesislere girisi, HES kodu sorgulamasinin ardindan güvenli sekilde saglaniyor.

‘MAHALLE BIZIM’

'Mahalle Bizim' sloganiyla 14 Nisan'da baslayan 23 Nisan Senlikleri 7 gün boyunca 15 noktada çocuklari pandemi kurallari uygulanarak bir araya getirecek. Bu çerçevede etkinliklerin 3'üncü gününde Sehit Ümit Boz Spor Tesisi’nde düzenlenen Sayra&Çinar Alpgündüz Futbol Turnuvasi çekismeli müsabakalara sahne oldu. Bayrakli Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, Onur Gençlik Spor, Gümüspala Spor Kulübü, Bayrakli Yildizordu Spor Kulübü, Özgür Futbol Kulübü, 1925 Manavkuyu Spor Kulübü, Izmir Osmangazi Spor Kulübü, Sogukkuyu Spor Kulübünün katildigi turnuvada 2008 -2009 dogumlu sporcular arasinda yapilan müsabakalarda turnuva birincisi Izmir Osmangazi Spor Kulübü oldu. Bayrakli Yildizordu Spor Kulübü ikinciligi, Çay Mahalle Demirköprü Spor Kulübü üçüncülügü, 1925 Manavkuyu Spor Kulübü de dördüncülügü elde eti. 2010 -2011 dogumlu sporcularin katildigi turnuvada ise; Bayrakli Yildizordu Spor Kulübü sampiyon oldu. Gümüspala Spor Kulübü ikinci, 1925 Manavkuyu Spor Kulübü üçüncü ve Onur Gençlik Spor Kulübü de dördüncü olarak dereceye girdi.



Cumartesi 28.4 ° / 18.5 °
Pazar 27.5 ° / 16.7 °
Pazartesi 27.7 ° / 15.4 °