Baskan Sandal: Izmir'in en modern ilçesi Bayrakli olacak

Bayrakli Belediye Baskani Serdar Sandal, mahallelerdeki sorunlari yerinde tespit etmek, vatandaslarin ve esnafin talep ve önerilerini dinlemek için mahalle gezilerine basladi.

Çevre 20.07.2022 11:04:10 0
Baskan Sandal: Izmir

Bayrakli Belediye Baskani Serdar Sandal, mahallelerdeki sorunlari yerinde tespit etmek, vatandaslarin ve esnafin talep ve önerilerini dinlemek için mahalle gezilerine basladi. Ilk durak Sogukkuyu oldu! Belediye bürokratlari ve parti temsilcileri ile sokak sokak gezen Baskan Sandal “Bayrakli’nin her sokagina sahip çikarak; altyapisi, sosyal dayanismasi, kültürel ve sportif basarilariyla örnek bir kent yaratacagiz. Biz büyük bir aileyiz ve bu gelisimi halkimizla birlikte saglayacagiz” dedi.

 

ILK ZIYARET MUHTARA

Bayrakli’nin her bölgesinde, vatandaslarin refah düzeyini artirmaya yönelik çalismalarini sürdüren Bayrakli Belediyesi, tüm ilçeyi kapsayacak yeni bir seferberlik baslatti! Eksikleri yerinde tespit etmek, talep ve önerileri ilk agizdan dinlemek için mahalle gezilerine baslayan Baskan Serdar Sandal, ilk olarak Sogukkuyu’daydi. Mahalle Muhtari Coskun Bülbül’den mahallenin eksiklerini ve yapilmasi gerekenleri dinleyen Baskan Sandal, sonrasinda tek tek esnaf ve vatandaslarla bulustu. Geziye, CHP Bayrakli Ilçe Baskani Didem Gültekin, meclis üyeleri, parti yöneticileri ve belediye bürokratlari da eslik etti.

 

KÜLTÜR MERKEZI MÜJDESI VE EN YASLI ÜYEYE ZIYARET

Sokaklardaki eksikler tespit edildi, çözüm için çalismalarin baslatilacagi belirtildi. Mahalle sakinlerinden gelen ‘sosyal tesis, kütüphane, kültür merkezi ve yeni spor alanlari’ taleplerinin de yerine getirilecegi müjdesi verildi. Izzet Erisen Camisi’nin gölgelik ihtiyacinin da kisa sürede giderilecegi belirtildi. Esnaf ve vatandaslar, Baskan Serdar Sandal’a ve belediye ekibine, çalismalarindan dolayi tesekkür etti. Baskan Serdar Sandal ve Ilçe Baskani Didem Gültekin mahallenin en yasli CHP üyeleri, 1935 dogumlu Ibrahim Ezen ve Ali Ögeyik’e de vefa ziyaretinde bulundu.

 

“IZMIR’IN EN MODERN ILÇESI BAYRAKLI OLACAK”

5 saat süren mahalle turunun sonunda bir kafede mahalle sakinleriyle bir araya gelen Baskan Sandal “Pandemi ve depreme ragmen sokaklarimizdaki çalismalarimizda hiz kesmedik. Önce maddi olarak belediyemizi düzlüge çikarttik sonra sosyo-kültürel çalismalarla ilçemize yeni bir vizyon kazandirdik. Bayrakli artik zihinlerde geri birakilmis bir ilçe degil! Kendi ayaklari üzerinde duran, sanat ve sporda basaridan basariya kosan bir ilçe haline geldik. Kentin 50 yillik altyapi sorunlarini adim adim çözüyoruz. Çocuklarimizla, gençlerimizle, bize güç katan hemserilerimizle Izmir’in en modern ilçesi Bayrakli’yi birlikte yaratacagiz. Biz büyük bir aileyiz ve bu gelisimi halkimizla birlikte saglayacagiz” dedi.


Cumartesi 28.4 ° / 18.5 °
Pazar 27.5 ° / 16.7 °
Pazartesi 27.7 ° / 15.4 °