BASKAN SANDAL, 'YENI BIR BAYRAKLI INSA EDIYORUZ'

BASKAN SANDAL,

Bayrakli Belediye Baskani Serdar Sandal, Fen Isleri Müdürlügü personeliyle bir araya geldigi toplantida "Yeni bir kent insa ediyoruz. Önümüze ne tür engel gelirse gelsin, parklari, caddeleri, yollari, meydanlari, kentsel dönüsümüyle yeni bir kent elde ede

Sandal, “Tüm mahallelerimizde yasayan yurttaslarimizin yasam standartlarini artirarak ilçemizi mutlu, huzurlu, güzel, cennet gibi bir yer haline getirebilecek gücümüz var diye konustu.

Bayrakli Belediye Baskani Serdar Sandal, geçtigimiz hafta basladigi personel ziyaretlerine Temizlik ve Park Bahçeler Müdürlüklerinin ardindan Fen Isleri Müdürlügü personeliyle devam etti. Mesai öncesi çalisanlarla kahvalti eden Baskan Sandal, “Çalisan, emek veren, isinin basinda olan kazansin istiyoruz. Bu belediyenin kahrini siz çekiyorsunuz. Gün geçtikçe çalisma sartlarinizi daha da iyi hale getirecegiz” diye kaydetti. 

VATANDASA MINNET BORCUMUZ VAR

Baskan Sandal, “Sizin maaslarinizi ben vermiyorum. Emeginizin karsiligini ödeyen Bayraklili vatandaslarimiz. Biz kendi cebimizden kimseye bir sey vermiyoruz. Bir minnetiniz, bir vefaniz, sadakatiniz varsa Bayrakli’da yasayan vergisini ödeyen vatandaslara minnet borcunuz var. O yüzden isimizi yaparken duruma bu açidan bakacagiz. Isimizden kaytarmayacagiz, bu ahlak çerçevesinde isimizi dogru yapacagiz, hak etmedigimiz bir seyi istemeyecegiz. Çalisan kazanacak. Olmayan isin mesaisi olmaz. Ise gelmeyen sekretere, soföre, bayramda kadrolu isçiye mesai yazilmaz. Çünkü bu fakir, fukaranin hakki ve bize düsen görev bu hakki hak eden o insanlara götürüp geri vermektir. Vatandasimizdan nasil vergi topluyorsak, kimseyi ötekilestirmeden, ayrim yapmadan sadece hizmet edecegiz” dedi. 

ÖNCE EMEKÇININ HAKKINI ÖDÜYORUZ

Sandal, “Bayrakli Belediyesinde isçi arkadaslarimizin parasi ödenmeden kimseye bir kurus ödeme yapilmaz. Önce alin teriyle, çalisan arkadaslarimizin hakkini öder sonra diger ödemelerimizi yapariz. Toplu sözlesmeyle düsündüklerimizin yüzde 80’ini tamamladik. Geriye kalan eksiklikleri de kisa zamanda giderecegiz. Bir baskanin görevi; çalisanin hak ve hukukuna sahip çikmak, çalisma kosullarini düzeltmek, kurum içinde veya dolayli olarak hor görülmesinin önüne geçmek, temel haklarini vermektir. Bir çalisanin hakkini vermedikten sonra hiçbir seyin önemi yoktur” diye belirtti.

BAYRAKLI’YI CENNET GIBI YAPACAGIZ

Baskan Sandal, sözlerini söyle tamamladi: Yeni bir kent insa ediyoruz. Önümüze ne tür engel gelirse gelsin, parklari, caddeleri, meydanlariyla yeni bir kent elde edecegiz. Çocuklarin tamaminin okula gittigi, gidemeyenin ihtiyaçlarinin belediye tarafindan çözüldügü, yataga kimsenin aç girmedigi bir Bayrakli insa edecegiz. Buna Bayrakli Belediyesinin gücü yeter. Yollardaki, kaldirimlardaki, park ve bahçelerdeki ihtiyaçlari da giderecegiz. Kentsel dönüsümü de hayata geçirecegiz. Bayrakli’yi cennet gibi bir yer yapacagiz. Bunu basaracak kudrete sahibiz. Ihtiyaç duydugumuz her kurum ve kurulusa rahatlikla ulasabilir durumdayiz. Geriye sadece vatandasin derdini çözmek kaliyor. Tüm mahallelerimizde yasayan yurttaslarimizin yasam standartlarini artirarak buralari mutlu, huzurlu güzel yerler haline getirebilecek gücümüz var. Pandemi, deprem sel gibi felaketler hizimizi yavaslatmis olabilir ancak bir yandan borçlarimizi öderken diger yandan temel ihtiyaçlar konusunda da yatirimlarimizi sürdürüyoruz. Sonrasinda da kentin ihtiyaç duydugu ne varsa hepsini tek tek yapacagiz.